torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden viimeiset asukuvat.

Kerkesinpäs laittaa vielä asukuvan vuodelle 2015. Viime asukuvasta onkin aikaa, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan vai miten se meni.. Mitenhän sitä on olevinaan ollut niin kiireinen? Ja miksiköhän mulle aikoinaan hankittiin se kameranjalka? Onko peiliin katsomista, kun asukuvia ei ilmesty tänne? Ehkäpä, hyvin vahvasti veikkaan niin. Jospa mä harjoittelen sen kameranjalan kanssa yhteistyötä enemmän ensi vuonna.
 
 
Takki - Benetton
Huivi - Mulberry
Paita - Lindex
Housut - Aleksi13
Kengät - Mark & Spencer
 
Jos mä aloin kiinnostumaan viininpunaisista kengistä, ja hankinkin sellaiset Eccosta, niin eipä se siihen jäänytkään - tällä viikolla kotiutin tummansiniset kengät! Kyllä, hyvästi tylsä mustakenkäkausi! Mark & Spencerillä on myös alennusaika, ja bongasin nämä nilkkurit alesta. Hintalapussa oli huima alennusprosentti -70% ja kengät istuivat jalkaani hyvin, en voinut vastustaa kassalle menoa. Kassalla ihmettelin vielä myyjän kanssa kuinka halvalla ne nahkakengät lähtivätkään, ja parin päivän käyttökokemuksen perusteella en voi olla enempää tyytyväinen alelöytöihini. Ja vieläpä kun lunta ei ole maassa, niin nämä kengät tulivat heti käyttöön. Mä itse olen niin tummansininen persoona pukeutumiseni kautta, ettei tää värinvalinta oikeastaan laisinkaan hetkauttanut minua. Kun sujautin kenkäparin jalkaani ja kurkkasin alelappuun, ei tarvinnut kauaa pohtia mitä tekisin. Mitäs tykkäätte? Oliko mielestänne hurja värivalinta kenkiin? Jos taas ihastuitte kenkäpariin, niin kipinkapin Mark & Spencerille!


Vuoden viimeisenä päivänä olisi hyvä hetki harkita, tehdäkö tulevalle vuodelle jotain lupauksia taikka tavoitteita. Olenkin ajatellut pysähtyä hetkeksi, ja miettiä mitä voisin tehdä toisin jotta tulevasta vuodesta tulisi vielä parempi. Mitä asioita voisin muuttaa taikka mitkä tarvitsevat muutosliikettä? Ainakin voisin tulevasta vuodesta tehdä sellaisen hyvänolon vuoden, nimittäin oma minäni tarvitsee omaa aikaa ja liikuntaa. Oma minä on hiukan hukassa näissä ruuhkavuosissa, ja haluaisin löytää takaisin entisen minäni. Lisäksi olisi mahtavaa tarjota ystäville enemmän aikaa, ja kokeilla ehkä uusia liikuntamuotoja. Tulevana vuonna yritän olla nipottamatta kaikesta turhasta, ja antaa aikaa enemmän perheelle ja yhteiselle tekemiselle - vaalia yhteistä tekemistä. Mitä sinä olet mieltä, teetkö uudenvuoden lupauksia vai onko vain parempi olla lupaamatta yhtään mitään?


Hyvää Uutta Vuotta!

4 kommenttia:

  1. Tosi kivat nuo kengät, itsekin rakastan tummansinistä! Enpä tiennytkään, että M&S myy myös kenkiä! Tummansininen sopii kyllä monen värin kanssa, sehän on kuin musta!

    VastaaPoista
  2. Onpa nätti tuo lyhentynyt tukka! Oikein hyvää uutta vuotta! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3