keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Vihdoinkin se tukkakuva.

 
Noniin, täältä tulee ensimmäinen tukkakuva! Kerroin täällä aiemmin, kun päädyin kampaajan penkkiin - ja ainakin lähti kaikki kuivat latvat. Kuvassa tukka on aika luonnollisesti, ainoastaan kuivasin sen föönillä käsillä pöllytellen ja pinnan kävin hyvin kevyesti suoristusraudalla läpi. Mutta pyöröharjalla ja tarrarullilla tästä mallista saisi aika muhkean lopputuloksen, ja vaikka omat hiukseni ovat piikkisuorat - niin jos tekee pohjatyöt hyvin, niin kyllä se kestääkin pari päivää hyvänä. Tykkään kovasti polkkatukastani, ainut ohjeeni kampaajalle oli se, ettei saisi olla lyhyempi kuin leuanmitta. Ja tää on ollutkin ihan älyttömän helppo, korkeintaan sipaisu suoristusraudalla aamuisin ja menoksi. Vaikkakin joo testasin tänään yhden toisenkin jutun, nimittäin ponnarin. Ja apua, tää menee kiinni ponnarillekin. Yritän unohtaa koko kokeiluni, taikka ensi kampaajakerralla varmistan ettei mene kiinni asti. :D Kai ymmärrätte, mitä ajan takaa? Yritän välttää hätäponnariin tyytymistä aamuisin, nimittäin se poninhäntä on vaarallisen helppo ja yllättäen huomaakin että hiukset ovat taas pitkät.
 
 
Meiltä löytyy myös lettikirja, josta ollaan harjoiteltu esikoisen kanssa ahkerasti erilaisia lettejä. Ja oikeastaan teemalla "jos se isäkin osaa, niin ei nää voi olla niin vaikeita", niinpä niin. Mutta ihan oikeasti, aika simppeleitä ne loppujen lopuksi on. Polkkamittaiseen hiukseenkin helposti onnistu vesiputousletti taikka muita yksityiskohtia. Oletteko itse innostuneita hiusten letittämisestä? Mä luulen, että meidän perheessä tää letitysvimma jää ja pysyy ainoastaan meidän naisten juttuja..


Mutta asiasta toiseen, tiedättekö sen vapauttavan fiiliksen kun saa siivottua kotinsa vastaanottamaan uuden vuoden? Mä tiedän, nimittäin heti tänään aamusta alkaen mua alkoi melkoisesti ärsyttämään kaikki punainen yksityiskohta taikka puhumattakaan joulukuusesta. Hiljalleen, yksi kerrallaan kaikki se joulukrääsä oli pakattu odottamaan ensi vuotta. Osaan nauttia taas hetken valkoisesta, tai valkomustasta, sisustusmaailmastamme, kunnes tulee se tunne, että pitää saada vähän keltaista taikka kovasti mielessäni nousevaa turkoosia esille.

20 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset! Sopii sulle hyvin.
  - Sari

  VastaaPoista
 2. Näyttää kyllä hyvältä sun hiukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju <3 Tykkään erityisesti näiden helppoudesta!

   Poista
 3. Kivat on hiukset! Mä niin haluaisin juuri tuon mittaiset, ei auta kuin kasvatella :D. Meillä on vielä joukua ja punaista esillä ja saa nyt hetken vielä ollakin, vaikka ei kyllä enää montaa päivää... Hyvää alkavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopeaa ne hiukset onneksi kasvaa ;)
   Hyvää uuden vuoden odotusta!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Voi kiitos, kyllä näillä kommenteilla saa hyvän mielen että kannatti :)

   Poista
 5. Tosi kivat hiukset ja sulla on ihanan vahva tukka! Ihana tuo sisustuskuva :) Tykkään kuparista kovasti :) Ihanaa uutta vuotta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Joulu siivottu pois, ja Usko tai älä niin kevät jo polttelee vaikkei kunnon talveakaan ole vielä nähty :D

   Poista
 6. Ihanan hyväkuntoisen näköiset hiukset <3 Eikä siis kampauksessakaan tahi mallissakaan vikaa ;-)

  Mukavaa vuoden vaihdetta!

  VastaaPoista
 7. No on upeat hiukset , kannatti vähän pätkäistä:)
  Hmm - meillä kuusi viihtyy yleensä ainakin loppiaisen yli , saattaapa olla Nuuttiin asti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä joulu löhtee yhtä nopeaa kun tuleekin. :D

   Poista
 8. Noi on ihanat. Siis sun hiukset.
  Meillä on vielä kuusi mutta muuten keräsin kaikki muut koristeet pois. Joulua aina innolla odottelee mut yhtä innolla sen siivoaa poiskin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3