sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Uusi laukku olalle?

Sunnuntaipäivä on hyvä päivä surffailuun, internetissä surffailuun. Hetki oma aikaa, kun muu perheestä puuhaa omiaan (lue: mies nukkuu päiväunia, esikoinen ystävän kanssa ja juniori mummolassa). Tää lienee sitä ruuhkavuosien ja äitinä olemisen luxusta. Ennätin siis tutustumaan tän hetken laukkuvalikoimaan, esimerkiksi Net a Porterin, Mulberryn ja Louis Vuittonin sivuilla. Olkoonsa se hetki sitten minunkaltaisen shoppailuholistin omaa hetkeä, nautin siitä vaikken mitään ostoskoriin naputtanutkaan. Sellaisia materialistisia haaveita, vaikkei juuri nyt tarvetta uudelle laukulle olekaan.
 
 
 
 

Esimerkiksi Chloén Drew laukut ovat aika söpöjä. Aluksi en näille laisinkaan syttynyt, mutta Pariisin matkalla nähdessäni näitä livenä niin ihastuin kyllä. Pariisissa olikin syyskuussa isot esillepanot näistä laukuista, monessa eri sävyssä. Mutta niin, enemmin minun käytössäni kuitenkin on isompikokoiset laukut.


Minun käytössäni kaikista eniten ovat käsilaukut, joihin mahtuu tavaraan. Niinkuin arkikäytössä, nimittäin arkilaukun tulee olla riittävän suuri. Ilta- ja juhlalaukut ovat sitten aivan erikseen. Jos mietin tämän hetkisiä isommankokoisia laukkujani, ehdottomasti eniten käytössäni on ollut edelleenkin Louis Vuittonin neverfull- laukku. Vaikka moni onkin sitä mieltä, ettei kestä kyseistä laukkua, koska sellainen keikkuu niin monen olalla - minulle se on aivan sama, sillä minun käytössäni tuo laukku on ominaisuuksiensa puolesta täysi napakymppi. Jos minun tulisi hankkia uusi laukku tuon lempilaukkuni rinnalle, se varmasti tulisi olemaan syys/ talviaikaan musta laukku. Kaksi ihastuttavaa vaihtoehtoa esimerkiksi alapuolella kuvissa.

 

Guccin Soho Hobo- laukku näyttää ainakin kuvien perusteella mukavankokoiselta laukulta, sekä siinäkin oleva pitkä olkahihna on täyttä plussaa. Ja Guccin laukuista olen kuullutkin vain hyvää palautetta. Puolestaan Givenchyn Antigona- laukku on yksi sellainen haaveiden laukku, jonka ehdottomasti näkisin jonain päivänä osana mun käsilaukkuja. Tätäkin laukkua katselin syyskuussa Pariisissa, mutta mitään laukkuhankintabudjettia ei ollut, niin jäin vain ihastelemaan ja huokailemaan.


  
Mutta entäpä YSL, Saint Laurentin tyylikäs ja selkeä laukkulook. Kyseinen laukku beigenä taikka mustana olisi aika täydellinen, vaikkakin miinuksena siitä puuttuva pitkähihna. Nykyään kun olen sen verran mukavuudenhaluinen, että laukku pitää mieluusti saada olanyli - näin on kädetkin vapaana.


Kaikki nämä ylläolevat laukkumallit löytyvät Net a Porterin sivuilta, jos jokin laukku jäi sävähdyttämään sinuakin. Myöskin ylläolevat kuvat olen kopioinut Net a Porterin sivuilta. Mutta entäpä ne Louis Vuittonin laukkusuosikkini?


Louis Vuittonin Montaigne - laukkumallia löytyy erikokoisena, ja eri värisenä. Jotenkin tämä harmaa on kuitenkin niin upean sävyinen etten muita sävyjä edes harkitsisi. Ja kyllä, tässäkin mallissa on se pitkä hihna. Mutta entäpä Louis Vuittonin Babylone malli? Aivan i-h-a-n-a mielestäni, sekä vaaleana että mustana. Eipä lisättävää, I´m in love..


 
Nämä Louis Vuittonin laukut löytyvät siis http://fr.louisvuitton.com sivuilta, jos haluat käydä tutustumassa enemmän. Ja nämä kuvat olen kopioinut sivuilta suoraan tänne postaukseenkin. Oi Joulupukki, olisihan minulla niitä toiveitakin siihen lahjalistaan..  

9 kommenttia:

 1. No onpas kivoja laukkuja. Siellä olisi ainakin yksi, jonka ottaisin heti.

  VastaaPoista
 2. Ihania laukkuja! Tuon vimpan ainakin haluaisin...

  VastaaPoista
 3. Voi kunpa saisin toteutumaan joskus sen yhden laukkuhaaveeni. No ainahan haaveita saa olla.

  VastaaPoista
 4. Hei,ihania laukkuja kaikki.Itse sain tuon Montaignen hopeahääpäivälahjaksi elokuussa ja
  Se on vielä ihanampi livenä kuin kuvassa.Paksua nahkaa ja kauniit yksityiskohdat.Oikea äidiltä tyttärelle laukku:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3