maanantai 14. joulukuuta 2015

Uusi lajitestaus.


Muistatte varmaan kun täällä vinkkailin aiemmin, että pääsen testaamaan jotain uutta ja erilaista liikuntamuotoa. Ja täytyy sanoa, että tällä hetkellä harkitsen mielessäni että jatkaako vai ei? Mistä siis mahtaa olla kyse?

Tankotanssista! Kyllä! Aivan mahtavan upeaa, vaatii aikalailla koko kroppaa ja niin älyttömän tekninen laji. Kyllä siinä harjoitellessa mikään erotiikkaan viittaavakaan on kaukana, enkä selvinnyt ilman mustelmiakaan. Kävin suorittamassa tankotanssin starttikurssin Ready Set Polella Jyväskylässä. Tunneilla treenattiin tankotanssin erilaisia alkeita, kuten peruspyörähdyksiä, istumista ja seisomista tangolla. Alussa oli ihmeissään miten tulisi selviämään liikkeistä, mutta aikamoisiin asentoihin sitä kroppansa saikin, kun vain luotti itseensä - tosin aina en tiennyt miten alas mahdan päästä. Tätä tankotanssia olenkin pitkään halunnut käydä kokeilemassa, ja päädyin yksistään ilmoittautumaan, tarttumaan härkää sarvista, ja tykkäsin kyllä kovasti. Vaikka täytyy tunnustaa, että ensimmäinen kontakti minishortseissa peilin edessä olemiseen ei ollutkaan se luonnollisin juttu. Mutta siihenkin tottuu. Suosittelen ehdottomasti testaamaan tätä lajia, mikäli siihen sinulla tai paikkakunnallasi on mahdollisuus.
 
Onnistuin starttikurssin aikana saamaan useita mustelmia, kipeät polvitaipeet ja erilaisia jumituksia eri puolilla vartaloa. Kovin monipuoliselta harrastukselta tämä tankotanssi vaikutti, sekä lihakset siinä hommassa selkeästi on työssä. Onnistuin saamaan pienen kipinänkin aikaan, että jatkaisinko irtotunneille tankotanssin maailmassa. Vaikka aluksi yksi tunti viikossa? Olisiko noloa kertoa harrastavansa tankotanssia? Miksi se niin useasti rinnastetaankin erotiikan maailmaan, kun näillä tunneilla ei ollut viitteitäkään sinne suuntaan. Haasteellinen lajimuoto, totuttautuminen tangolla pysymiseen, sekä kivun tunteeseen kun pitoa haetaan ihon kautta.
Mitä te olette mieltä, jatkaako vai ei? 

 
Käy tutustumassa Ready Set Polen sivuihin täältä, ja lue lisää tästä liikuntamuodosta. Uskaltaisitko sinäkin kokeilla?

8 kommenttia:

 1. Suosittelen jatkamaan, kyseessä on mitä parhain ja tehokkain liikuntamuoto. :) Ja harrastaminen ei ole lainkaan noloa, päinvastoin! Itsekin toivon jonain päivänä palaavani lajin pariin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatan tosissaan harkita tunneilla käymistä! :)

   Poista
 2. Mut vietiin polttareissa tankotanssitunnille ja voi vitsi miten se olikaan kivaa. Tahtoo uudestaan.

  VastaaPoista
 3. Wau! Jatkahan vaan, sopii sun reippaseen persoonaan <3 Hyvää yötä!

  VastaaPoista
 4. Pari kaveria on tähän hurahtanut ja yksi tuttu sitä Jkylässä ohjasikin, mutta itselläni on liian suuret telinevoimistelutraumat että uskaltaisin edes kokeilla. :D Pitäisi kyllä kokeilla, että tietäisi edes vähän mistä on kyse.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3