perjantai 18. joulukuuta 2015

Sattumaa?

  
Kanssani samanlainen Marimekkofani-ystäväni esitteli eräänä päivänä minulle lahjaksi saamansa Marimekon kangastilkuista tehdyn kranssin. Hänen tuttunsa valmisti sellaisen Marimekon kangastilkkupalasista, ja oli joululahjaksi hänelle sellaisen tehnyt. Ihastuin ajatukseen välittömästi, ja halusinkin selvittää olisiko minunkin mahdollista saada sellainen omaan kotiini. Ai halusin selvittää olisiko mahdollista saada, vai oliko se tässä vaiheessa jo sellainen "mä haluan sellaisen!"- juttu?

No loppujen lopuksi asiahan kääntyi oikein hienosti, kranssin valmistaja otti minuun yhteyttä ja lupasi sellaisen valmistaa minulle, ja vieläpä ennen joulua. Oma ajatusmaailmani kranssin suhteen oli musta-valkoinen sekä jotain väriä saisi olla. Kuitenkaan kranssintekijä ei tiennyt millainen olisi sisustusmakuni, taikka miltä meillä näyttää. Väittäisin silti, että aika napakymppi tämä ihanuus meille olikin! Vai mitä mieltä olette? Sattumaako tämä mahtoi olla?

 
Erityisesti keittiön räsymattoverhon kanssa tämä kranssi sopii täydellisesti, mutta vielä en ole päättänyt haluaisinko tämän kuitenkin johonkin kohtaan seinälle roikkumaan. Enkä tiedä millainen on mieheni vastaanotto tämän suhteen, tykkääkö vai ei. Mutta minä tykkään, ja se sopii vallan upeasti meidän kotiimme. Täysi napakymppi "vieraalta" ihmiseltä valmistaa kotiimme jotain omien väritoiveitteni perusteella, vaiko liekö minun oma tyylini on vain niin läpinäkyvää? Mutta mitä mieltä te olette tästä kranssista ja eikö passaakin aika kivasti meille?

10 kommenttia:

 1. Oi miten kaunis ja just sun jouluun passeli ja värit juuri nappiin ♡ Ihanaa viikonloppua Henna ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan, tää on ihana! <3
   Hyvää viikonloppua sinne!

   Poista
 2. Onpa kyllä ihana ja melkoinen sattuma kun tuota olit jo ehtinyt haaveillakin.

  VastaaPoista
 3. Ihana on, kelpaisi kernaasti minullekkin :)
  -Suvi-

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3