sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Parempia unia uusilla petivaatteilla?

 
Suuntasimme heti kahdeltatoista kaupoille, tutkimaan mahdollisia alennuslöytöjä. Ja olihan minulla jotain mielessäkin, nimittäin makuuhuoneeseen hankintoja. Saimme joulupukilta uudet tyynyt, Duqem-terveystyynyt, mutta myöskin peitot tarvitsivat uusimista. Koska sinä olet viimeksi uusinut petivaatteesi? Me hankimme säännöllisesti uusia tyynyjä, mutta sensijaan peittojen kanssa menee useampi vuosi. Ja itse olen vielä peiton suhteen, kuten tyynynkin, jokseenkin kranttu. Mutta tästä syystä päätimme käydä itse katselemassa uusia peittoja, ja joulun jälkeen petivaatteet olivat todellakin tarjouksessa, joten kannatti odottaa joulun yli. Ja innostuimmepa hankkimaan uudet lakanat ja tyynytliinatkin uusiin petivaatteisiin. Jyväskylässä on tammikuun 26.päivään saakka Finlaysonin Popup-myymälä, josta saimme Pajatso pussilakanasetit -50% alennuksella hankittua. Suosittelen ehdottomasti pistäytymään Finlaysonin myymälöissä tutkimassa alennuksia, mikäli  kodintekstiilit kaipaavat uusimista. Mutta mutta, mistä se johtuu, että kun alat hiukan tekemään uusia hankintoja, niin yhtäaikaa tekisi mieli laittaa koko huone uusiksi? Uuden sängyn hankinta samaan saumaan? Mistähän uutta sänkyä etsimään?
 
Esikoinen sai huoneeseensa alennusmyyntikierrokselta uuden tuolin, ja etsimme huoneeseen vielä uutta vaatekaappia. Joulupukki oli ollut fiksu, ja eräästä paketista löytyi lahjakortti Ikealle, joten viimeiset sisustushankinnat neiti keräilee Ikean myymälästä. Tiesittekö te, että Ikealle voi hankkia lahjakortteja? Minäkään en tätä tiennyt. Olipa miten oli, niin meillä on meneillään kahden huoneen investointiprojekti. Eikä lienee tämä sisustuksellinen innostus ole laimenemassa keväänkään koittaessa.. Tiedätte varmaan mitä mä tarkoitan?
 

 
Antistress - lämmin - allergiaystävällinen - tiesvaikkamitä peittovaihtoehtoja sitä onkin. Mutta ensi yönä nautin uudesta muhkean pehmeästä peitosta. Ja ennätinpä päivän aikana pesemään ja kuivattamaan kuivausrummussa uudet lakanatkin. Niin ja unille tietenkin uudessa joulupukin tuomassa yöpuvussakin. Hyviä unia toivoen, nimittäin huomenna jatkuu työt täällä!
 
Kauniita unia!  

10 kommenttia:

 1. Pukki toi meille uudet petivaatteet ja peitot eritoten kaipasivat todellakin uudistamista. Voi vitsi miten ihanaa noilla uusilla täkeillä onkin ollut nukkua.

  VastaaPoista
 2. Meillä tyynyt menee aika usein vaihtoon, peitot hieman harvemmin. Anoppi oli laittanut mulle joulualahjaksi superhauskan Pikkumyy-yöpaidan, just ku mulle tehty :D.
  Mikä ihanampaa kuin nukkua uusissa peitoissa ja lakanoissa :)
  -Suvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä. Voin kuvitella sinulle Pikkumyy yöpaidan, uskotko että minullakin on sellainen ollut ;)

   Poista
 3. Varmasti on ihana nukkua uusilla petivaatteilla :) Nuo teidän tyynyt ovat varmaan tosi hyvät! Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
 4. Mekin mentiin heti klo 12 ja samaisesta pop upista hain meille pyyhkeet puoleen hintaan. Aika hyvin ettei törmätty. :D Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Onko Täkit hyvät? Tutkin ja nyt haluaisin samanlaiset... Pitäisi KÄRKKÄISELTÄ tilata kun meillä ei kaupoissa ole nähtävilläkään... Hyvä ostos vai huti...
  T. Jaana

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3