tiistai 8. joulukuuta 2015

Marimekko kuppeja alessa!

Heiii Marimekon ystävät! Oletteko jo bonganneet, että Marimekossa on hauska viikon lahjaidea, eli kaikki kupit ja mukit vain 12€/kpl! Mikäli olet haikaillut Marimekon kuppeja taikka niitä puuttuu, niin kipin kapin Marimekkoon - tarjous on voimassa sunnuntaihin saakka! Pahasti pelkään, että kuppeja ei välttämättä riitä kaikille. Ainakin jos suuntaatte  Marimekon verkkokauppaan, niin sivujen mukaan ainakin parikolme kuppimallia on jo loppuunmyyty. Mutta varmaan arvaatte, kun pistäydyin eilen Marimekossa, että mahdoinko itsekin langeta tarjoukseen? Ja jäikö mieltä kaivelemaan, olisiko pitänyt napata samalla pari kuppia lisää? Kauankohan muuten mahtaa ottaa, kun mieheni huomaa uudet kupit? Ehkä välittömästi kun ne pesun kautta pääsevät kaapin hyllyn kautta käyttöön..

 Mutta onhan tuo räsymattokuosi aika ihastuttava. Mullahan löytyy sitä myöskin keittiönverhona että keittiöliinana. Ja lienekö sattumaa että tuo musta-valkoinen kuosi kiehtoo, kun mieheni isovanhempien vanha nojatuoli aikoinaan verhoilutettiin Marimekon kivet- kankaalla? Kuka muuten on päättänyt, että glögikuppien tulee olla kirkkaita? Nimittäin meiltäkin löytyy kahdenlaisia glögikuppeja, ja molemmat kirkkaita. Kuuluuko sen punaisen glögin värin näkyä kupista läpi, vai mikä siinä on? Klassikkoglögilasit ovat myöskin kirkkaita, mutta omasta mielestäni myös Marimekon uudet glögikupit ovat aika ihania. Nämäkin tarjouksessa 12€!

Nyt nopeat syövät hitaat, joten mikäli Marimekon kuppeja halajat, kannattaa olla nopea. Vinkkinä Jyväskylän seudulle, kuppeja oli mukava valikoima ainakin Palokan Citymarketin Marimekossa!

3 kommenttia:

  1. Olen hipelöinyt näitä kuppeja, jostain syystä ne kiehtoo mua kauheasti.

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti haluaisin noita kuppeja, väriä en vain osaisi päättää. Esteenä ostolle on täydet astiakaapit.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3