lauantai 19. joulukuuta 2015

Lehtikeräyskasasta seinälle.

Tänään siivotessani lehtikeräykseen mainoslehtiä, sanomalehtiä ja muuta tavaraa - silmiini pisti Marimekon mainoslehtinen. Selatessani sitä läpi, sain aikamoisen älyväläyksen, nimittäin päätin päivittää esikoisen huoneen seinälle uudennäköisen taulurykelmän. Nyt kaikki taulut ovat sitten yhteensopivia minun sisustusmakuuni, eli Marimekkoa ja mustavalkoista pienin väripilkuin. Ja eikä siinä vielä kaikki, nimittäin räsymatto ja unikko ovat yhdet lempikuosini Marimekon tämän hetkisessä mallistossa. Ja niitä löytyy sisustuksen lisäksi myöskin omasta pukeutumisestani, joten ei lienee ihme juttu että välittömästi ihastuin mainoslehtisessäkin näihin?
  

Itseasiassa tää taulurykelmä jo sinänsä on aika edullinen investointi, nimittäin nämä kehykset ovat Ikean varmaan halvimpia kehyksiä, mutta hienosti ovat asiansa ajaneet. Ja kiva uusi ilme on huoneessa nyt, ja kuinka pienellä vaivalla ja ilman mitään kustannuksia. Kannattaa siis säilöä joksikin aikaa talteen erilaisia mainoslehtisiä, koskaan ei tiedä mitä oivalluksia niistä voikaan saada, kuten minulle kävi. Ja voisihan tauluihin vaihtaa useamminkin kuvia / teemaa myös esimerkiksi julisteista taikka vaikkapa lahjapapereista.
Mitä te olette mieltä, tykkäättekö?Minulta on kyselty asukuvia blogiin, enkä ole siirtymässä sisustuksen saralle taikka leivontareseptien maailmaan, mutta yksinkertaisesti ajankäyttö on ollut tällä hetkellä jotenkin erityisen kortilla. Lisäksi en ole kovinkaan pro sen kameranjalankaan kanssa kuvaamisessa, joten lupaan kyllä pian päivittää tänne blogiin talvisempia kuvia. Toki voitte käydä kurkkaamassa instan puolelta kuulumisiani arjen keskeltä, löydätte minut sieltä nimellä m.henna. Ja vielä yhtenä puolustuksen sanana olkoon se, etten ole tällä hetkellä itsekään täysin sinut oman peilikuvani kanssa taikka sen jatkuvan takaponinhännän kanssa. Mutta siihen tulee muutos, nimittäin tiistaille on varattuna kampaajalle aika, joten jotain uutta on tiedossa tukkarintamalla. Mitäs mieltä olette, leikkaisinko takaisin sen polkkatukan kuitenkin?

 
Rentoa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Oi onpas kiva idea nuo taulut! Mulla on ikuisuusprojektina saada aikaseksi tehdä ihanista lempparikorteistani taulut ja niistä sitten samantyylinen kollaasi, mutta jotenkin en vain koskaan saa aikaseksi! Taitaa jäädä (taas) ensi vuoden puolelle. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun olet kehykset hankkinut, siitä se alkaa eikä ota juuri aikaa! :)

   Poista
 2. Tosi kiva kollaasi! Ihana värimaailma!

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttävät, huutelinkin heti tyttöä katsomaan josko hänenkin huoneeseen tuollaiset saataisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, eikun Ikean kautta kehyksiä hankkimaan ja kivoja kuvia kehyksien sisälle ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3