lauantai 5. joulukuuta 2015

Blogipikkujoulut.


Torstaina vietettiin JKL Blogien kesken pikkujouluja, ihastuttavassa kabinettitilassa, Bohossa aivan Jyväskylän keskustassa. Illasta saimme nauttia JKL Blogien ja Adtractionin ansiosta, ja mahtavia sponsoreita oli illassa mukana. Lila Petäjä Adtractionista kertoi meille kuinka heidän toimintaan voisi bloggaajat lähteä mukaan. Lisäksi saimme kaikki pienet pikkujoululahjat kotiin vietäviksi, joista on pieni yllätyslahja tänne teillekin blogin puolelle! Mikä tällaisessa illassa on parasta, on ehdottomasti mielestäni se verkostoituminen ja uusien blogikasvojen tapaaminen. Itse lähdin tapahtumaan yksistään, ja hiukan jännittynein fiiliksin, mutta kuinka hauska oli seurata meidän bloggaajien tapaa toimia: ensiksi kamerat räspyi, ja kuvasimme samia kuvakohteita. Otimme kuvia täydellä innolla, napostelimme höpöttelyn lomassa ja tutustuimme toisiimme.

 


Illan aikana meille tarjoiltiin kuumaa glögiä kera suupalojen. Herkullisen näköisiä, ja makuisia suupaloja. Leipäpalasien päällä vuohenjuustomoussea ja viikunaa, sekä vihreän lehden päällä marinoitua tofua. Ja suklaakonvehteja. Taisipa minun kohdalla niitä suklaita mennä suuhun enemmän kuin suupaloja, mutta minkäs teet. Kun on perso makealle, niin näin siinä käy.

Illan sponsoreille myös suuri kiitos, The Body Shop, Tanstore, Go4fit, sekä paikallisena sponsorina Vila. Sponsporit olivat muistaneet meitä bloggaajia jokaiselle jaetussa goodiebagissa, eli iso kiitos vain. Ja vielä suurempi kiitos siitä, että voin myös yllätyksenä teille jakaa pari etua käyttöönne.

1) The Body Shopin verkkokaupasta alennusta -10% kertaostoksesta koodilla AK1CBU8. Etu on voimassa 31.1.2016 asti.
 
2) Vilan alekoodilla 21108 -20% alennusta normaalihintaisesta tuotteesta 31.1.2016 saakka. Mutta alennuskoodi käy ainoastaan Jyväskylän Vilaan.


Tässä kuitenkin kaikki me iltaan osallistuneet bloggaajat yhteiskuvassa, kiitos kimppakuvasta Valkoinen Vuori-blogille! Alla vielä kuva omasta pikkujoululookista työpäivän jälkeen, hiukan jo nuhjaantuneena, mutta hiukset kiharrettuna ja punaista päälle laitettuna pikkujouluteeman mukaisesti. Myöskin tuo Helsingistä hankittu joulunpunainen huulipuna on ollut ahkerasti käytössä, mitä ihmettä alanko mä tottumaan punaisiin huulipuniinkin? Alussa oli totuttelemista punaisissa sormenkynsissäkin? No niin, never say never..


 
Olettekos te pikkujouluilleet?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3