lauantai 28. marraskuuta 2015

Yritys hyvä kymmenen.

Päätin eräänä iltana kokeilla kahvipöytään jotain uutta perinteisistä joulutorttulevyistä, internetin erilaisista kuvista inspriroituneena päädyin kokeilemaan snautseritorttuja. Jep, koirannäköisiä torttuja. Idea vaikutti kivalta, erilaiselta - mutta lopputulos ei ollut ihan yhtälainen alkuperäisen kuvan kanssa. Eikä ajatuskaan tuntunut enää niin kivalta pitkän, hektisen työpäivän jälkeen, kun aivot olivat jo aivan jumissa eikä torttutaikina tuntunut taipuvan oikein mitenkään päin kiireessä kahvivieraiden kurvaillessa kotia kohti. Tiedän, ensi kerralla annan aikaa enemmän ajatuksille, mielikuvitukselle ja kokeillaan vaikka jotain muuta muotoa.

Erilaisia ideoita uudenlaisiin joulutorttujen muotoihin löytyy Dronningholmin sivuilta, käy kurkkaamassa! Kyllä sentään kahvivieraat hoksasivat, että Hei nämähän näyttävät koirilta! - eli ihan hukkaan ei yritykseni mennytkään. Vaikkei ihan napakymppi ollutkaan, mutta hauska idea. Suositko sinä mieluummin perinteisiä joulutortun muotoja, vai testaatko ehkä tänä vuonna jotain uutta tekniikkaa? Käy kurkkaa täältä snautseritorttujen Ohje taitteluun. Kiitos Dronningholmille mielikuvituksellisuudesta, joulutorttujakin voi taitella monella eri tavalla - kun vain mieli on oikealla tavalla avoin. Joko siellä ollaan joulutorttuja paisteltu? Tai maisteltu? Voi namskis, täällä on sekä että!

8 kommenttia:

 1. Oi, miten söpö koiruus <3 Kiitti vinkistä, pitääpä käydä kattoon noita sivuja. Ihanaa viikonloppua Henna <3 Täällä sataa vettä eli se siitä joulufiiliksestä :D

  VastaaPoista
 2. Hienojahan niistä tuli! :) Ite kanssa innostuin yks ilta viikolla kokeilemaan noita iltapalaksi ja nyt poika pyysi että tehtäisiin niitä yhdessä. Hauskaa vaihtelua tässä joulua odotellessa ja fiilistellessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Mä testaan kyllä muitakin muotoja :)

   Poista
 3. Itse olen tyytynyt vain perinteisen mallisiin torttuihin. Pitää kyllä perehtyä noihin muihinkin vinkkeihin.

  VastaaPoista
 4. Minäkin olen ihastellut mielikuvituksellisia torttuja instan kuvissa. Tuo koira on siinä mainoksessa tosi upea. Sinunkin versiosi kyllä tunnistaa :D. Lasten kanssa on ollut puhetta yrittää leipoa noita koiria itsekin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3