maanantai 30. marraskuuta 2015

Tyvikasvun pelastus!

Vaikkei minulta taitoa, taikkei hiustenvärjäystuotteita puutukaan, niin silti mulla ei ole tuntunut olevan aikaa sävyttää hiuksiani. Oikeastaan muutoin mitään hiuskriisiä ei olisikaan, sillä oma värini on samaa tummuutta kuin mitä hiusvärini tällä hetkellä on. Mutta ne harmaat hiukset. Niiden tuloa ei vaan voi estää. Ja toisekseen, ne aika ilkeästi näkyvät kyllä tummaa hiusta vasten. Ja yhtää ilkeää on se määrä, mikä tuntuu kokoajan lisääntyvän.. Mutta tiedättekö sen tunteen, kun tyvikasvu kuitenkin hiukan ärsyttää ja haluaisi piilottaa sen piiloon? Olenkin kovasti vaihtanut jakauksen paikkaa, kammannut hiukset taaksepäin ja yrittänyt piilotella enimpiä harmaita hiussuortuvia. Joku vinkkasi, että nehän voisi nyppiä myös pois - äh, multa lähtisi tosi paljon hiuksia. Kyse ei ole muutamasta harmaasta haituvasta vaan kyllä niitä koko ajan tulee lisää, ja varmaan nelikymppisenä oonkin jo 50/50 harmaa-tumma. How nice..
 
Olenkin monesta paikasta lukenut tai ainakin nähnyt kuvia Biozellin sävyttävästä tyvispraystä. Meinasin jo I Love Me- messuilta ostaa pullollisen, mutta pitkän jonon vuoksi jätin hankkimatta sillä reissulla. Olen sen jälkeen yrittänyt etsiskellä tuotetta kaupoista, muttei ole oikein silmääni sattunut, mutta kun sen bongasin Sokokselta - arvaatte varmaan miten kävi. Nappasin mukaani tummanruskean sävyttävän Biozell tyvisprayn, jota testasin innoissani eräänä työaamuna. Tuotetta tulee mukavalla ponneella pullosta ulos, ja se tosiaan sävyttää myöskin harmaat hiussuortuvat - ainut minus tulee sen mattaisesta lopputuloksesta. Mutta päälle kiiltoa lisäävää hiuslakkaa, niin tilanne pelastettu. Tämä sprayatty tummanruskea lopputulos säilyy seuraavaan hiustenpesuun saakka, sekä lopputulos on hiukan rakennetta lisäävä joten kyllä minullakin hiukset pysyivät kammattuina taaksepäin ilman että jakaus väkisin yritti tulla esiin. Peukut siis tälle tuotteelle!
 
 

Sellainen lisävinkki, että tällä tyvispraylla pystyy myöskin tekemään väliaikaisen liukuvärjäyksen hiuksiinsa valitsemalla tummemman sävyn vaaleiden hiusten tyviosaan. Biozell tyvisprayta on ainakin kolmessa sävyssä myynnissä, myöskin punapäille punaista suihketta. Mä luulen, että tää tuote tulee olemaan sellainen pelastustuote minullakin kun tyvikasvu pääsee kasvamaan liian pitkäksi taikka aikaa värjäykselle ei löydy.

Onko tuttu tuote? 


6 kommenttia:

 1. Sama tuote löytyy myös multa. Yks kaks hullua harmaata on näkynyt, mutta ei vielä hirveesti. Niihin tuo aine on loistava juttu! Ihanat nuo kynttilän jalat <3 Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
 2. Pitäis kokeilla tuota liukuvärjäykseen, mutta onko kuinka sotkusta puuhaa!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa :) Ainakaan itse en saanut sotkua aikaan, varmaan juju siinä etäisyydessä mistä suihkuttaa.

   Poista
 3. Antaako myös tukea kuten värjäys? Mulla on ongelmana nämä hennot hiukset, jotka lätsähtää päätä myöten, kun tyvikasvua tulee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ehkä samoin kuin värjäys toimi. Vertaisin tuotetta esim kuivashampooseen, tuote antaa ryhtiä ja karheutta hiukseen.

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3