perjantai 13. marraskuuta 2015

Punahuulet.

 
Aivan ensimmäisenä saapuessani hotellille keskiviikkoiltana, lähdin lähes samalla oven avauksella kauppakierrokselle. Mulla oli mielessä hankkia pikkujouluihin todellinen pikkujoulunpunainen huulipuna. Ja minua onnisti, löysin täydellisen Maybellinen 530 Fatal Red - sävyn sekä siihen täysin sointuvasti huultenrajauskynän puolestaan löysin Lumenelta, sävynä 14. Yksi selkein syyni etsiä huulipunaa edullisilta merkeiltä oli se, etten koskaan normaalisti käytä mitään kirkkaanpunaisia huulipunia. Tämä väri oli onnistunut pikkujouluihin, ja moni ihastelikin sen täyteläistä sävyä. Sekä tämä Maybellinen huulipuna saa kaikki plussat minulta, sillä sen kesto huulilla oli hyvä sekä koostumuksen puolesta pysyi hyvin paikoillaan. Minulla oli täydelliset punahuulet siis pikkujouluteeman mukaisesti!


Mekko - Esprit
Laukku - Aventura
Kengät - Minna Parikka
Kello, korvakorut - Michael Kors, Kalevala Koru
Muut asusteet - Hopeatoffee patukoiden paperit
 
Pikkujouluteemana oli jonkunlainen makeistuotteiden hyödyntäminen asusteissa taikka vaatetuksessa. Siis pilkettä silmäkulmassa. Itse sain oivalluksen hopetoffeepatukoiden värimaailmasta, josta myöskin oma asukokonaisuuteni sai ajatuksen. Keittiönpöytä täyttyi alkuviikolla hopeatoffeekäärepapereiden palasista, saksista, punaisesta satiininauhasta ja nuppineuloista. Mun asukokonaisuuteni koostui siis seuraavista: musta mekko, hopea laukku, punaiset kengät ja asusteet tietenkin siis musta-hopea-punaiset. Käytin hopeatoffeepatukoiden käärepapereita satiininauhalla sidottuna kaulakoruna sekä rannekoruna, kun taas hiuskoristeeseen rypytin samaisia käärepapereita ja kiinnitin nuppineulalla mustaan koristepohjaan melkoisen määrän niitä. Hiukset kiepautin nutturalle, jotta hiuskoriste tulisi hyvin esille. Aika makea kokonaisuus siis, ja enkä ees joutunut yksin syömään käärepapereiden sisältöä vaan toimitin ne herkut ystävälle herkuteltavaksi. Ja kyllä, ainahan minä olen valmis vähän hulluttelemaan. :)


 
Kaksi yötä hotellielämää kokeneena oli kiva palata kotiin, ja karata ajoissa yöunille omaan sänkyyn. Edes shoppailuseuraa ei minusta tälle päivälle saanut, vaikka olisi täysin vapaata tiedossa pääkaupunkiseudulla. Reissuväsymystäkö? Mitäs tykkäsitte mun pikkujoululookista?

14 kommenttia:

 1. Vau mikä punan väri. Punainen huulipuna saa freshin vaikutelman välistä väsyneeseenkin olemukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli kyllä aika bueno väri, uskallaudun käyttää muulloinkin ;)

   Poista
 2. Ihanat punaiset huulipunat!Asusi on upea ja nuo kengät mageet!

  VastaaPoista
 3. Hauska idea ja hieno toteutus myös!

  VastaaPoista
 4. Vau, hienot karkkipaperiviritelmät :) Ja nuo kengät on niin herkut <3
  -Suvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yritin rakentaa kokonaisuuden samaan väriteemaan ;)

   Poista
 5. Todella hienot, kierrätysmateriaalista valmistetut pukukorut, sopii mainiosti pikkujouluhin :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin olin eilen punaisilla huulilla ja kynsillä. Ne on niin elegantit.

  VastaaPoista
 7. Hauska teema ja miten upean korun ja hiuskoristeet oot loihtunut, sopii täydellisesti huuliisi ja kenkiin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3