tiistai 10. marraskuuta 2015

Pikkujoulut tiedossa.

Mun pitäisi olla jo ehdottoman viimeistään nyt pakkaamassa, kello näyttää kohta 22.30, mutta jumituin katsomaan ja kyynelehtimään "Minä olen Sam"- elokuvan parissa. Se onkin jännä juttu, miten sitä hyppää elokuvan juoneen mukaan ja elää elokuvan mukana, itkien ja nauraen. Mutta ei myöskään malta lopettaa elokuvaa keskenkään, vaan loppu on ehdottomasti nähtävä. Eikä ole ihme näky sekään meillä, että minä kyynelehdin piirrettyjäkin katsottaessa. Kunnon leffanyyhky taidan olla. Varmaan en kuitenkaan ole ainut? Aamulla taas voin taputella itseäni olalle, kun väsy painaa ja laukun pakkaaminen taitaa jäädä aamupuuhiksi.
 
Tiedossa on huomiselle pitkä päivä, työpäivän päälle olisi edessä ajaminen työmatkalle pääkaupunkiseudulle. Loppuviikko pääkaupunkiseudulla töiden parissa, muttei sentään tiedossa ole pelkkää töissä puurtamista vaan myöskin pikkujoulut! Eli oli aika kaivaa esille punaiset kengät. Pikkujoulumekonkin kanssa meinasi hiukan olla päänvaivaa, sillä mikään ei tuntunut taikka näyttänyt kovinkaan kivalta päälläni. Kuitenkin päädyin mustaan Espritin mekkoon, ja jos hyvin käy, saatan pyytää kollegaa ottamaan pari kuva pikkujoululookistani. Toisaalta nämä synkät, pimeät marraskuun "masentavat" ilmat eivät ole saaneet sitä todellista pikkujouluhenkeä vielä kasvamaan, mutta eiköhän se pikkujouluiltana viimeistään synny. Onko teillä muilla tiedossa jo pikkujouluja?
 
 
Mukavaa viikonjatkoa!

14 kommenttia:

 1. Mää oon niin yliherkkä, että kyynehdin milloin mistäkin. Mieheni voi todistaa...Mulla kans on musta mekko ja pikkujoulu on perjantaina. Mukavaa loppuviikkoa ja pikkujoulua ♡

  VastaaPoista
 2. Tuo elokuva on ihana, olen sen aikasemmin nähnyt ja ei siitä ilman kyyneleitä silloinkaan selvitty. Kivoja pikkujouluja! Ihanat nuo kengät!

  VastaaPoista
 3. Jos leffa on hyvä ja mukaansatempaava, niin itken ja nauran kyllä samalla kun elokuva etenee. Meillä ei taida pikkujouluja olla ollenkaan tiedossa, harmi sinänsä - toisaalta meillä olo tyhy-päivä jo Syyskuussa että ehkä se hiukan kompensoi :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 4. Ihanat kengät ja varmasti upeat mustan mekon kanssa! Mullekin juhlia kehiin ja äkkiä, että saisin pukeutua!

  VastaaPoista
 5. Kaamos meinaa nyt iskeä päälle oikein voimalla. Kyllä pienet hipat piristäisivät. Jotain on tiedossakin :). Nuo kengät kyllä jouluistavat minkä tahansa asun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuu on kuukausista ikävin, helposti vetää mieltä alaspäin. Tiptap vaan! ;)

   Poista
 6. ihanat nuo Minna Parikan kengät! Jospa se joulu tulisi pian ja kohti valoisia aikoja mennään!!Hyvää pikkujoulua!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kyllä kengät kiinnittivät huomiota ;)

   Poista
 7. IIk miten ihanat kengät, sä tulet olemaan juhlien kuningatar noissa! Ihania juhlia!

  Ekaa kertaa täällä, Nainen talossa- blogin kautta. Ryhdyn heti lukijaksesi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, kyllä näillä kengillä oli aikamoinen kuningatar olokin ;)
   Tervetuloa mukaan!

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3