lauantai 7. marraskuuta 2015

Hyst! Isänpäivävalmisteluja.

Onko siellä muuallakin puuhat huomisaamuun käynnissä? Nimittäin se isänpäivä on huomenna. Toinen niistä meidän vanhempien juhlapäivistä, jolloin toinen meistä saa aamiaisen ja lahjoja sänkyyn. Kaksi juhlapäivää kummallakin, on syntymäpäivät ja isänpäivä / äitienpäivä. Olisi helppo tyytyä kaupan valmiiseen kakkuun, mutta molemmat olemme halunneet leipoa itse jotain juhlapäivän varalle. Niin juuri, olemme leiponeet itse - ei lapset, vaan me aikuiset. Miksi me, kun eihän se puoliso ole oma isä / oma äiti? No tietenkin ajatus on tehdä se leivonta lapsien kanssa, mutta ainakin minä mieluusti leivon kakun valmiiksi yksin ja sitten koristelussa lapset saavat mieluusti auttaa. Mun idea tämän vuoden isänpäiväkakun suhteen syntyi uusimman Maku-lehden saavuttua, nimittäin lehden kannessa oli Nutellakerroskakun kuva, ja ohje löytyi lehdestä. Tällä hetkellä tuo kakun vaalea täyte on jääkaapissa hyytymässä parin tunnin ajan, joten iltahommiksi meni tämä isänpäiväkakun leipominen. Mahdatteko tekin leipoa itse kakun taikka muuta tarjottavaa? Vai hoidatteko aamutarjoilut kaupan valmisleivonnaisilla? 
 

Isänpäiväksi tietenkin on yhdessä osassa myöskin lahjat. Tottakai arvokkaimmat ovat ne lasten koulussa tekemät kortit ja lahjat, mutta aina me vanhemmat ollaan sponssattu lapsien isänpäivähankintoja. Tänä vuonna päätimme ajatella järjevästi ja tehdä sellaisia tarpeellisia hankintoja, joista mieheni on puhunut ääneen. Ne puheet on siis kuultu tässä huushollissa, ja huomenna myös toteutettu. Kävimme tänään Tampereella päivän reissun ja löysimme etsimämme Gantin liikkeestä. Mutta voitteko uskoa, että tältä(kin) reissulta selvisin muutoin tyhjin käsin? Käsittämätöntä, en täältäkään ostanut itselleni yhtään mitään. Paitsi, lottokuponkin. Nyt voinkin sitten jännittää ja haaveilla, mitä sitten sillä lottovoitolla voisin ostella. Vai mitä? :) 


Tuo Nutellakerrosjuustokakku kuulostaa ja aineksien puitteissa vaikuttaa erittäin herkulliselta, haluaisitteko että jaan ohjeen tänne blogiinkin?

12 kommenttia:

 1. Nutellakerrosjuustokakku kuulostaa hyvältä. Ohje on tervetullut... ja katson, että voiko sen muuttaa sitten vaikka gluteenittomaksi ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä on jo isänpäivä aamiainen syöty ja lahjat annettu. Nyt on iskä ollut tovin jo töissä eli päivä menee lasten kanssa keskenään.

  VastaaPoista
 3. Kakku on varmaan ihana! Mitähän gantin paketista tulla tupsahtaa? Meidän iskä lähti aamulla vuorokaudeksi töihin...Eilen jo juhlittiin. Ihanaa isänpäivää sinne ♡

  VastaaPoista
 4. Ihania valmisteluja :)

  Haaste sinulle blogissani !

  VastaaPoista
 5. Saipa tästä herkkukakusta osansa isänpäivänä pappa ja mummikin, hyvää oli :)

  VastaaPoista
 6. Mä törmäsin vasta jossain nettikaupassa 3kg:n Nutellapänikkään :D.

  Itsellä on muutama Maku -lehti, osan oon ostanut kirpparilta ja vasta edellisen Italia -lehden (6/2015) ostin kiskalta kun maksoi vain 3,95e.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 3g nutellaa :D Täytyy sanoa että mun nutellakiintiö on nyt hetken täynnä tämän kakun jälkeen ;)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3