sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Voittajana viikonlopun työlistasta.

Tiedättekö sellaiset viikonloput, kun päivien varaan on yhtä ja toista suunnitelmaa? Minä ainakin tiedän tämän viikonlopun perusteella. Itselläni oli kunnianhimoinen tavoite saada kotipihaa syyskuntoon ja järjestää leikkimökkiä talven varalle. Tavoitteena oli myös tehdä uimahallireissu tyttären kanssa. Pihalla piti ulkokalusteita nostella talvisäilöön ja nurmikin vielä ajaa. Ulkovarastosta tuli toppavaatteet ja asusteet nostella sisälle, ja pyöräyttää pesukoneen kautta. Tehdä pienimuotoinen inventaario siitä, mitä on jäänyt pieneksi ja mitä hankintoja olisi edessä. Ystävän luoksekin oli aikaa viikonlopusta varattuna, sekä lauantai-illalle Valojen yöhön- tutustumista. Lisäksi ne omat perinteiset kotityöt, kuten pyykkien silittämiset sunnuntain rattona.

Mutta arvaatteko mitä - kaikki hommat tuli hoidettua! Melkoinen voittajaolo! Ainoastaan ne jänisverkot jäi odottamaan toista hetkeä, kun olivat niin hankalassa paikassa, tietenkin varaston ylimmän hyllyn perällä, ja itselläni kun koittaa lähtö kohti Helsinkiä vielä tänään. Laukkuun tulisi pakata vielä työtarvikkeet ja vaatteet parin päivän varalle. Jotenkin ei kovinkaan rentoutuneelta taikka levänneeltä olo tunnu tämän viikonlopun jäljiltä, mutta ainakin on saanut aikaan ja raitista ilmaa kerrakseen. Mikäpäs on nautiskella syyspäivien kauniista auringosta, ja samalla ihmetellä naapurustoon ilmestyviä pihavalosarjoja.Lyhtyjen suhteen minulla kävi perjantain myrskyssä vähän kurjasti. Ennätin pelastaa talteen suurimman osan lyhdyistä, mutta tietenkin se isoin lyhty oli mennyt tuusansäpäleiksi myrskyn sitä heitellessä rappusilta pitkin pihoja. Lyhdyn lasit olivat sirpaileina. Eihän nyt nuo lyhdyt kivenkään päällä ole mitään edustavinta a-ryhmää, mutta näillä mennään tämä syksy. On sitten kiva hankkia uudet lyhdyt, kun on "vanhat" loppuunkulutettu. Edessä olisi myös trampoliinin kasaan laitto, miten ihmeessä siitäkin hommasta selviää kun sen pystyynsaamisessakin otti useampi tunti aikaa? Enkä todellakaan halua sitä trampoliinin runkoa talven ajaksi jättää kelien armoillekaan.


 
Itse vaihdoin viikonlopun aikana kevyet syys/kevätbleiserit kevyesti topattuun takkiin. Nostelin talvihuivitkin helposti otettaviksi shawlien rinnalle. Mutta esimerkiksi tämän Cubuksen takin kanssa minun syksystäni ei puutu väriä, vaihtelua siihen tummansiniseen ja mustaan - mitä taitavatkin pääasiassa muut syystakkini ollakin.

Aurinkoista syyssunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Ootpa ollut reipas! Täällä kans puuhasteltu sen verran, että tänään on ollut pakko jo levätäkin...Ihanaa viikon alkua, jos autolla meet Hesaan, aja varovasti <3

  VastaaPoista
 2. Oi ei. Mulla ois edessä toi pihakalusteiden varastoon kuskaus mut se ei onnistu yksin ja P on aina töissä.
  Siis meidän viikonloppu on mennyt neidin synttäreiden parissa ja voin sanoa että aamulla töihin raahautuu yli väsynyt äippä.

  VastaaPoista
 3. Mullapa taitaa olla samantapainen Cubuksen takki mustana :D En ole vielä kerennyt pitää takkia kertaakaan mutta eiköhän sekin hetki koita ensi viikolla.
  -Suvi-

  VastaaPoista
 4. Mekin paiskimme hommia ulkona peräti 4 tuntia. Ihana tuo uusi huivi, ois niin mun väri myös (pitää vinkata miehelle joululahjaksi)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3