lauantai 3. lokakuuta 2015

Uutta ilmettä.

Ulkona on päivä päivältä viileämpää, ja nappasin eilen aamulla jo paksumman takin päälle. Sentään sukkia en vielä laittanut, taikka luopunut ballerinoista, vaikka tiedänkin ettei näitä hetkiä enää ole juurikaan. Onneksi autossa kyllä tarkenee, kun pitää lämmitykset päällä. Mutta kyllä nyt viikonloppuna on, siis ihan pakko, pyöritellä ulkovaateasiat uusiksi - kesäkamppeet säilöön ja talvikamppeet tilalle. Samalla onkin hyvä hetki tarkastaa neitien vaatetuksen tilalle, sillä varmasti talvivaateostoksille päästään. Vaikka eipä sillä, kyllä itsellekin olisi kiva uusia jotain vaatetusta talven varalle.. ja taisipa käydä vähän hassu juttu eilen perjantain kunniaksi, kun vitsailin miehelleni "takki perjantain kunniaksi".


Takki - Zara, Lontoosta
Huivi - Louis Vuitton
Housut - Vila
Kengät - Ois

Täytyy kyllä sanoa, että meidän huushollissa tämän syksyn flunssa on ollut yllättävän sitkeä. Mieheni oli melkein viikon flunssan kourissa, kun itse selvisin muutamalla päivällä vaikkakin nenä turisee edelleen. Oli silti aika mahtavaa aloittaa viikonloppu ystävän kanssa lenkillä ja pienellä rappusjuoksullakin auringonpaisteessa. Epäilen että saatiin Pariisista taikka lentokoneesta jokin pöpö mukaan, sillä vain kahden tämä flunssa sairastettiin. Kilotolkulla on mennyt appelsiineja ja edelleenkin mielellään nautin tuoreista appelsiineista puristettua mehua. Oletteko te siellä ruudun takana selvinneet ilman flunssaa tai muita pöpöjä?


On muuten todettava, että siisti koti on mielelle, ja ehkä mielenterveydellekin, aika iso juttu. Kipeenä ollessa jo tuskailin epäjärjestyksen ja villakoirien kanssa, mutten jaksanut tarttua imuriin. Ja jos tartun imuriin, niin samalla on pestävä lattiat ja pyyhittävä pölyt ja ja.. Sain eilen työpäivän jälkeen kodin siivottua ja tuuletettua ihanan siistiin ja raikkaseen lookiin. Ja se on muuten jännä juttu, miten syksyisin minut valtaa melkoinen "pesänrakennusvietti" - nimittäin olisi kiva sisustaa kotia uuteen ilmeeseen. Keittiönikkunaan vaihtuivat jo verhot syksyn mukaan, ja kynttilöitä alkaa ilmestymään pitkin kotia. Saa siis tehtyä pientä uutta ilmettä pienienkin sisustuselementtien avulla, taikka värimaailmaa hiukan muuttamalla. Mattojenkin osalta olisi kiva tehdä pientä uushankintaa, erityisesti valkoinen olohuoneemme kaipaa jotain ihanaa uutta mattoa. Nythän olohuoneessamme on valkoinen Askon nukkamatto, josta on tällä hetkellä enemmän harmia kuin iloa - maton nukat ovat alkaneet irtoamaan ja niitä saakin keräillä maton ympäristöstä. Olen harkinnut esimerkiksi pyöreää mattoa sohvien väliin, millainenkohan mahtaisi olla pyöreä huopapallomatto olohuoneessamme? Onko teillä kokemusta huopapallomatoista vai mitä voisitte suositella, huomioiden että olemme myös koiratalous?

6 kommenttia:

  1. Huopapallomatot ovat kyllä tosi ihania! Itsellä ei ole kokemusta niistä :) Ihanaa lauantaita!

    VastaaPoista
  2. Ihana tuo sun huivisi ja väri on sulle niin nappi.

    VastaaPoista
  3. Tuo takki on kyllä hyvännäköinen, onko se musta vai tummansininen?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3