torstai 1. lokakuuta 2015

Syksyn sävyjä.

Syysaurinko on tervetullut ystävä. Ehdottomasti mieluummin syysaurinko kuin ne ei-niin-mukavat syyssateet. Onkin ollut aika upeaa ihastella syysluontoa päivien aikana, luonto muuttaa värimaailmaansa. Iltaisin taivas on ollut upean värinen. Aamut ovat olleet kirpeitä, jo lähellä nollaa. Ei passaa unohtaa sormikkaita käsistään, tai vilu yllättää. Puista pudonneet lehdet rapisevat jalan alla. Hämärässä heijastimella on totisesti tarvetta. Syysiltoja piristävät kynttilät ulkolyhdyissä. Talon seinien sisäpuolella voisi jo mieluusti lämmitellä takan äärellä. Autoilessa puolestaan penkinlämmitin napsahtaa jo päälle.

Eilen aamuna minulla kävi jo mielessä ajatus talvivaatteiden kaivamisesta esille, ja tunnustankin jo pukevani mielelläni koirien iltalenkille kevyttoppatakin päälleni. On oikeastaan aika hurjaa, että kuukausi kääntyi lokakuulle ja jouluun on enää kaksi kuukautta. Kaksi kuukautta, voitteko uskoa? Joko on tunnustettava, että kevät- ja syysbleiserit voisi laittaa talvisäilytykseen ja vaihdettava lämpimämpään ulkovaatetukseen? Onko tämä se aika, kun on erityisen hankalaa valita oikeanlainen vaatetus - aamut ovat kylmiä, mutta päivät syysauringon ansiosta melkoisen lämpimiä? Oletteko te jo laittaneet ballerinat ja avokkaat talvisäilöön, joko olisi sen aika?


Bleiseri - Lindex
Farkut - Vero Moda
Kengät - H&M
Huivi - Louis Vuitton
Laukku - Louis Vuitton

Ajan monesti samoja reittejä pitkin. Silmäilen maisemia ympärillä. Eilen illanssuussa päätimme esikoisen kanssa pysähtyä kesken kotimatkan, ja napata muutamat kuvat syysauringossa, taustassakin oli upeita sävyjä syysteemaan. Ja kuten näkyy, vielä uskallauduin pukemaan kevyen bleiserin päälleni, mutta huivit toimivatkin isona lämmittimenä. Ja toki sen autonkin saa lämmityksellä mukavan lämpimäksi, mutta tunnustan että jo olisi aika sujauttaa sukatkin jalkaan. Kuten aiemmin lupasin että Speedy näkyy asukuvissani, niin nappasin heti eilen laukun mukaani ja varmasti tulettekin näkemään laukun monta kertaa syksyllä. Ja jos ihan kreisiksi heittäydyn, saatan kokeilla käytössä yhdistää sen pitkän hihnankin tähän laukkuun - kyllähän te minut tiedätte, jos saan jotain päähäni?!Miltä syksy sinun silmin näyttää?

9 kommenttia:

 1. Minun syksyni näyttää aika harmaavoittoiselta. Sinun sykyisissä kuvissa on ihanat puitteet.

  VastaaPoista
 2. Mulla on luottovärinä musta :)

  VastaaPoista
 3. Rakastan ruskan värejä! Päälleni laitan mustaa, harmaata, valkoista, punaista tai sähkön sinistä. Näillä kirkkailla väreillä haen pirteyttä päiviin :(

  VastaaPoista
 4. Kiva asu, mä en ole tota Speedya nähnytkään koskaan asukuvissa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3