lauantai 31. lokakuuta 2015

Lokakuun viimeinen.

Olipa kerran Halloween. Vuonna 2015. Lokakuun viimeinen viikonloppu. Enpä muista toista vuotta, koska olisi yhtä lailla ollut Halloween-teemassa ollut näin paljon menoa ja meininkiä. Nimittäin perjantaina meillä juniori juhli omia Halloween juhlia, kun taas tänään lauantaina oli juniorilla toiset Halloween juhlat tiedossa ystävän luona, ja toisella neidillä Halloween teemaiset kaverisynttärit. Päivällä ennätimme kuitenkin nauttimaan herkullisen pyhäpäivän päivällisenkin, ja rauhoittumaan valmiin pöydän äärelle alkupaloista-pääruokaan-jälkiruokaan. Liekö tää Halloween-touhu alkaa olemaan jo niin hyvin kotiutunut myös Suomen kamaralle, että sitä juhlitaan monessa paikassa. Sentään oven takana ei käynyt yhtään karkki tai kepponen- keppostelijaa. Mahtoikohan muuallapäin Suomea sellaisia kulkea?
 

Olin hiukan harmissani lauantaiaamuna, kun suunniteltu meno Helsingiin blogihommeleissa peruuntui, mutta kyllä herkut hiukan harmitusta helpottivat. Olimme leiponeet perjantaisille Halloween kekkereille banaanimuffinseja, joita riitti myös aamupalapöytään herkutteluun. Nämä muffinsit valmistuivat hetkessä, ilman sen erikoisempia sekoittamisia taikka vatkaamisia - aineet lusikalla sekaisin ja muffinsivuokiin. Näistä muffinseista olen aiemmin jakanut reseptin blogissani, mutta tällä kertaa jätin pois mausteet (kaneli, neilikka, inkivääri). Kuorrutteena käytin philadephia-juustoa sekä hiukan tomusokeria, väri tuli vihreästä elintarvikeväristä. Juniori viimeisteli nämä banaanimuffinsit syötävillä, Confetista hankimillani, silmillä. Ihan hauskoja näistä kyllä tuli. Ja hyviä! Muffinsit olivat mukavan kuohkeita ja kosteita, ja epäilen syyksi käyttämääni juoksevaa rypsiöljyvalmistetta. Aion jatkossakin korvata voisulan pullossa olevalla rypsiöljyvalmisteella.
Mulla on tiedossa marraskuussa pienimuotoisia kirpputoritouhuja, ja jotenkin onkin aika vapauttavaa miettiä mistä kaikesta olen valmis luopumaan. Ainakin vaatekaappini kokee aikamoisen läpikäynnin, ja kaikki ne pieneksi jääneet, päälle mahtumattomat, vaatteet pääsevät myyntiin. Toisaalta samalla pohdin muutakin materiaalia, kuten laukkukokoelmaani, voisinko sitäkin hiukan karsia? Kop kop, mahdanko olla tulossa kipeäksi (vai järkiini)? Vai olisiko shoppailuholistille tässäkin mahdollisuus tehdä uusia hankintoja, kun vain saa aluksi "vanhat" pois tieltä?
  


Mun pyhäpäivän asukokonaisuus koostui Marimekosta. Nimittäin kaivoin pitkästä aikaa esille Marimekon pallokuosisen tunikan, sekä mustat housut jalkaan. Viimeistelin lopputuloksen Kalevalakorun riipuksella ja saman sarjan korvakoruilla. Harvoin muuten minulla näkee roikkuvia korvakoruja, ehkäpä yhtenä syynä se että miellän ne jollain tavalla painaviksi korviini. Toisena syynä se käytännöllisyys, nimittäin pitkissä hiuksissa riippuvat korviket tahtovat jäädä kiinni hiuksiin / hiukset kietoutua korvakoruihin. Letitin hiukan hiuksia edestä ja kiinnitin ne taakse kiinni pienellä klipsulla. Mitäs tykkäätte, oliko liian rento pyhänpäivän ruokailuun? Ja kun näitä kuvia katselen, ehkäpä voisin useammin pitää hiuksia aukikin? 
Paita - Marimekko
Korut - Kalevala Koru
 
Hei, huomenna on jo marraskuu!

4 kommenttia:

  1. Oi vitsi miten kauniit kuvat sinusta ♡

    VastaaPoista
  2. Moi! Meinaatko myydä vaatteitasi ihan netissä vai livekirppistyylisesti? On muuten todella vapauttavaa päästä eroon tavarasta, vaikka veisi ihan vaan keräyspisteeseen, sen totesin myös vasta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3