torstai 22. lokakuuta 2015

Livbox.

Lokakuussa tupsahti ilmoitus, että paketti on saapunut postiin noudettavaksi. Tätä pakettia odotinkin, nimittäin ensimmäinen livbox. Kyseessähän on kuukausittain ilmestyvä "yllätyspaketti", jonka sisällä on erilaisia uutuus- ja suosikkituotteita. Boxi sisältää 4-6 tuotetta, joka onkin oiva tapa tutustua tuotteisiin. Oletko säkin kuullut Livboxista taikka ehkä tilannutkin sen itsellesi? Itse ainakin koukkuunnuin tuohon pakettiin sen verran kovasti, että olisipa melkoinen joka kuukausittainen joululahja tuollainen yllätyspaketti, joulu joka kuukausi.
 


Testasin paketista välittömästi Lumenen nude perfection glow foundation- meikkivoiteen, joka oli ihanan kevyt iholla. Itsehän käytin aiemmin pelkästään vain puuteria, mutta koska kärsin pintakuivasta ihosta - päädyin käyttämään sävyttävää päivävoidetta. Ja syynä tähän oli se, etten halua käyttää "vahamaista" lookia tuovia meikkivoiteita. Meikkivoide ei siis saisi olla liian peittävä, liian paksu, liian mattainen. Tämä Lumenen meikkivoide oli todella mukava käytössä, ohut ja liikkui iholla hyvin. Tasoitti ihonväriä ja teki heleyttä kasvoille. Suosittelen ehdottomasti testaamaan!

 
Puolestaan kuivalle iholle on suorastaan pelastus tuo jo aiemmin testaamani Vaselinen essential healing spray. Kyseessä siis suihkutettava vartalovoide, joka levittyy helposti ja mikä parasta - imeytyy hetkessä. Tämä onkin yksi meidän perheen suosikiksi tullut kosteusvoide, tuotteen levittäminen on niin helppoa! Tätä tuotetta olen jo keväällä hehkuttanut, ja edelleenkin talvi-iholle tämä tulee olemaan melkoinen pelastus.

Lokakuun livboxissa oli myöskin matkakokoisia, tuuheutusta tuovia hiustenhoitotuotteita. Huomasin omissa piikkisuorissa hiuksissanikin tuon tuuheuttavan ominaisuuden. Lisäksi muita ihastuttavia tuotteita, jotka odottavat vielä testausta. Livbox maksaa kuukaudessa 16.90€, joka mielestäni todellakin on hyvä hinta tällaiselle paketille. Voisitko ajatella muistaa itseäsi kuukausittain tällaisellä ihanalla yllätyspaketilla? Niin tai entäpä omalle miehelle miesten livboxin?


Ihanaa torstaipäivää just sulle! <3

2 kommenttia:

  1. Olen itsekin harkinnut liveboxia, mutta vielä en oo tilannut. Oon kuullut myös hyvää tuosta meikkivoiteesta! Varmasti muutkin tuotteet ovat ok. Ihana ylläripaketti ♡

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3