torstai 15. lokakuuta 2015

Hulluna kylmään.

Voiko syksyllä mennä sekaisin kylmistä sävyistä, vaikkei oikeasti ollenkaan tykkää niistä? Voi. Ehdottomasti voi. Jostain syystä vieroksun kylmiä sävyjä, lilaan meneviä. Kuitenkin tänä syksynä olen erityisen ihastunut erilaisiin kylmiin sävyihin, kylmään pinkkiin ja onpa kynsissäkin violetti lakkaus. Erityinen mielenkiinto ja houkutus onkin viininpunaista kohtaan, ja sitähän riittää syksyn vaatteissa. Oletko bongannut saman viininpunaisen syksyn trendeistä?
 
 
 
Esimerkiksi Gina Tricon puolelta löytyisi silmää miellyttäviä sekä pakkomielteisyyttä rauhoittavia värisävyjä, pehmeitä juttuja syksyyn. Mutta auton huolto, sepä se, pitää minut nyt jalat maassa ja saan todellakin kärvistellä pakkomielteideni kanssa. Houkutuksia on todellakin riittävästi, mutta nyt puhutaan eri kieltä - no money, no fun. Joten olenkin päättänyt pysytellä poissa kaupungin liikkeiden houkutuksista, ja hiukan helpottaa pakkomielteisyyttäni pysymällä kotona. Iskeekö toi viininpunainen teihin siellä laisinkaan? Vai kenties yhtä voimakkaan positiivisesti kuin minuun?
 
 
 
Paita - Lindex
Koru - H&M
Housut - Vila
 
Lauantaina ajelen messukeskuksen suuntaan, ja I love me- messuille. Ihan kauheasti on näytteilleasettajaa ja ohjelmaa luvassa, ehkäpä huomenna on hyvä suunnitella jo vähän mitä-mihin-milloin ohjelmaa. Ihan varmasti jaan tänne tunnelmia messuilta, mutta voit käydä tutustumassa iloveme - sivuilla messujen tarjontaan. Tapahtumassa olisi ollut mahdollisuus bloggaajakirppikseenkin, mutta tällä kertaa jätin väliin ja tutustun kaikkeen muuhun messujen tarjontaan. Avoimin mielin siis lauantaina messukeskukseen! Jos säkin oot lauantaina messuilemassa, nykäise hihasta! ;)

9 kommenttia:

 1. Ihana pusero ja sopii sulle täysin tuo väri.

  VastaaPoista
 2. Kaunis tuo puserosi sävy. Itse en ole innostunut ihan viininpunaisesta. Minulla oli se kausi jo jokunen vuosi sitten. Olinkohan silloin aikaani edellä ;D

  VastaaPoista
 3. Vitsi miten kaunis olet tuossa puserossa.
  Itsellä on haaveena löytää Helsingistä pari lämpöistä puseroa syksyyn ja talveen. Ne saa riittää tuhlailuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Nanni, toivottavasti löydät lämpöiset puserot :)

   Poista
  2. Enköhän. EIköhän tuo Hesan tarjonta ole sen kokoinen että jotain löytää. Lindexillä ainakin oli tosi kiva college jonka ajattelin kotiuttaa ja sen kaveriksi sit joku neule.

   Poista
 4. Sama vika: minä r-a-k-a-s-t-a-n viininpunaista! Voisin ostaa nuo kuvien ihanuudet vaikka saman tien...

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3