torstai 29. lokakuuta 2015

Halloweenin valmisteluja.

Halloween valmistelut on aloitettu tänään. Erilaisia Halloween sisustuselementtejä kaivettu esille, ja hankittu uutta. Se kurpitsakin tuli ostettua, ja oikeastaan jätin sen juniorin ja miehen hoitoon "te voitte kaivertaa isän kanssa kurpitsan". Ja hieno siitä tulikin, vaikkei kurpitsakeittoa tällä kertaa valmistettukaan täytteistä. Huomenna laitan tämän terassille ja sisälle pienen lyhtykynttilän, voi olla ihan hauskan näköinen. Mites siellä, hankitko säkin kurpitsan?


Pääkallot ja luut pääsivät koristeeksi mokkapalojen kuorrutteen päälle. Helppoa ja hyvää tarjottavaa. Huomenna vielä leivomme kuppikakkuja, jotka neiti haluaa koristella vihreällä kuorrutteella, johon lisäämme syötäviä silmiä. Elintarvikeväri vain vielä puuttuu, eli huomenna sitä minä metsästän. Saa nähdä millaisia kuppikakkuja mahtaa syntyä vihreästä elintarvikeväristä ja eri värisistä silmistä. Keski-suomalaisten onneksi Jyväskylään aukesi lokakuussa Palokkaan Confetti liike, josta leipoja löytää kyllä vaikka mitä leivontavälineitä, koristeita, kertakäyttöastioita jne. Sieltä nämä luurankopäät ja luutkin löytyivät, sekä ne syötävät silmät. Ja saattoi vähän muutakin löytyä. Ja tietenkin tätä mokkapalaa sekä noita koristeita piti vähän tänään etukäteen maistella, tietenkin että ovat tarjottavassa kunnossa eikä ole moitteita. Saattoi jäädä hiukan epävarmasti yhden palan jälkeen, joten ihan vain kokeilumielessä se toinenkin pala..

 
Nyt kuitenkin parempi kömpiä treffeille nukkumatin kanssa, sillä aamulla odottaa Halloween meikkaukset, sillä neitien koulussa on Halloween disko ja Halloween teemaan puketuminen oli mahdollista. Ja iltapäivällä, illansuussa, juhlitaankin meidän osoitteessa Halloween partyjä! Hrr, kurpitsat, lepakot ja haamut täytyy kaivaa esille. Saatan ehkä yllättää pienet juhlijat pienellä maskeerauksella omaan naamatauluunkin.. ;)

Hauskaa Halloweenin odotusta!

6 kommenttia:

 1. Oi, teillä on oikrin juhlat! Hieno kurpitsa teillä! Muuten asiasta viidenteen...missä sinä yövyt Hesassa? Itse olen Vaakunassa. Oispa mukava törmätä ♡

  VastaaPoista
 2. Jes ja tässä lisää houkutuksia viikonlopulle: http://www.tampereoutlet.fi/tampereoutlet/index.tmpl?sivu_id=4213

  VastaaPoista
 3. Hieno kurpitsa teillä.
  Meille ei oo hankittu mitään tuollaisia hienouksia. Saa mennä tää viikonloppu ihan normi merkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt menee kunnia kurpitsasta miehelle ja juniorille.:)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3