tiistai 15. syyskuuta 2015

Mustaa ja mustavalkoista.


Mä olen kovasti seuraillut Pariisin sääennustusta loppuviikolle ja tulevalle viikonlopulle. Välillä on lupailtu kunnon kesäilmoja ja välillä jopa vesisadetta, mutta en ole uskaltanut vielä luottaa kumpaankaan vaihtoehtoon. Kuitenkin mielessäni ovat olleet käytännönläheiset harkinnat esimerkiksi asusteista, kuten käsilaukuista. Olin ajatellut ottaa käsilaukkuuni järjestelmäkameran mukaan, joten laukun tulisi olla kuitenkin hyvänkokoinen eli millään "iltalaukulla" en ole reissuunlähdössä. Plussaa olisi se että laukku menisi crossbodynä. Kuitenkin minua on yhtäaikaa huolettanut ajatus esimerkiksi siitä, että Tampereellakin mukana ollut vaalea Louis Vuittonin laukkuni nahkaiset osat kastuisivat pilalle.

Joten oli aikamoinen sattuma, että tämä "Petit Noemainen" musta laukku katseli minua silmiin Tampereella Hämeenkadulla Cubuksen sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä. Se suorastaan pakotti minut kokeilemaan sitä, mallailemaan peilin edessä kokonaisuutta. Tykkäsin laukun napakasta tuntumasta, ja kokoluokasta, ja samantien hyväksyin tämän laukun mukaani Pariisin matkalle. Laukun hinta oli alle kolmekymppiä, joten en menetä yöuniani mikäli laukku menisi reissussa pilalle. Ja toisekseen, kotona oli kaksi iloista neitiä, kun lupasin laukun reissun jälkeen heidän käyttöönsä. Laukun mallihan on itseasiassa todella trendikäs tällä hetkellä, ja itse olen ihastellut monta kertaa samantyylistä Mansur Garvielin bucket bagia punaisella sisuksella. Mutta mitäs te siellä tykkäätte reissulaukustani?


En tiedä mikä hemmotteluviiraus miehelläni oli viime viikolla, nimittäin perheen naiset saivat kaikki jotain. Tytöt saivat vihdoinkin pitkään toivomansa GoPron ja minua puolestaan odotteli työlaukussani yllätykseksi uusi iPhone6. Valitsin puhelimeen nahkaisen suojakuoren, ja mieheni ehdotus oli ottaa ruskeanvärinen jotta se sopisi laukkujeni kanssa yhteen. Ja kyllä, ruskea lähti. Mutta Tampereen reissulla mukaani lähti myös toiset vaihtokuoret puhelimeeni. Ei varmaan vedä laadussa vertoja Applen omille nahkakuorille, mutta varmasti ajaa asiansa kun haluaa vaihtelua. Kuoret löytyi Ginatricot-myymälästä eikä hintaa ollut kuin 7.95€.


Pieniä hankintoja siis, pienellä budjetilla. Unohtamatta tietenkään hankkia tuliaisia kotiinpäin, erityisesti Tiger-liikkeestä, joka on meidän perheen neitien mieleen. Tulipa sieltä kodinsisustukseenkin syysiltoja ajatellen yksi kynttilä. Aika hauska, vai mitä olet mieltä?


 Tunnelmallisia syysiltoja!

10 kommenttia:

 1. Upee laukku! Mullahan on valkoinen saman näköinen, mutta musta ois syksyllä ja talvella kiva. Voi tuota sun miestä, kun hemmottelee teidän ihan pilalle :D

  VastaaPoista
 2. Kivan näköinen tuo laukku, vaikuttaa oikein oivalta valinnalta matkalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! Ja jatkokäyttöä tiedossa myös :)

   Poista
 3. Kivan näköinen laukku. Itsellä mustan laukun mentävä aukko, mutta haluan ehdottomasti nahkaa. Varmasti kiva reissulaukku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissulaukuksi tämä. Ei kaikkien laukkujen tarvii olla merkkilaukkuja ;)

   Poista
  2. Nimenomaan, ei aina merkkilaukkuja :). Tuollaisen laukun kotiuttaisin mielelläni, jos löytyisi nahkaisena ja tietenkin edullisesti. Taisin ilmaista asiani ensin hieman epäselvästi. Sen siitä saa, kun kotitöiden lomassa hätäiseen kommentoi :D

   Poista
 4. Kiva reissulaukku! Puh. kuoret ovat kyllä niin näköisesi. :)

  VastaaPoista
 5. Minä itse ajattelen että laukut ovat käyttöä varten enkä pahemmin varo kalliita laukkujani varjele niiltä arkielämässä ,kuten sateelta. Käyttö saa näkyykin ja huollan kyllä kengät ja laukut.olen myös sitä mieltä,että mitä tyyriimpi tavara,sen enemmän sen pitää myös kestää.
  -kirsi-

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3