maanantai 14. syyskuuta 2015

Kun ei vain lakkoilua olisi..

Viikonloppuna oli vielä todella kesäiset ilmat. Jakku oli vähän liikaa omassa pukeutumisessa, taikka päivällä ei voinut ajatellakaan laittavansa huivia kaulaansa. Luotin kuitenkin vahvasti tummansiniseen värimaailmaan tälläkin reissulla. Toivotaan että tämän viikon lopussa on myös samanlaiset kesäkelit sitten Pariisissa, ja pitäkää peukkuja ettei lentoja peruta taikka muita mutkia tule matkaan. Eilen melkein itku meinasi yllättää ja mieli painua matalaksi, kun kuuntelin kaikkia niitä lakkotoimia mitä perjantaille on suunniteltu. Toiveikkaana ajattelen, että meillä on aikainen aamulento - ja vaikka lento myöhästyisikin, niin ollaan ajoissa perillä silti. Kunhan sinnepäin päästään, paluulento ei ole ihan niin justiinsa. ;) Toisaalta tämän päivän uutiset huojenti mieltä, sillä mahdollinen lakko alkaa klo11 jolloin me ollaan jo perillä Pariisissa.
 
 
Asukokonaisuus:
Jakku - Lindex
Hame - Promod
Toppi - Zara
Kengät - Tallinnasta
Laukku - Louis Vuitton
Kaulakoru - Kalevala Koru 
 
 
Täytyy ehdottomasti kehua Skandic Tampere City- hotellia, koska sijainniltaan se on aivan täydellinen. Junamatkustajia ajatellen sijainti on helppo, suoraan juna-asemaa vastapäätä. Hotelli on Hämeenkadun kulmauksessa, sekä isot parkkihallitilat autolla tulevalle. Ja pelkkää plussaa, kuinka hiljainen hotelli olikaan. En tiedä kuinka paljon tosin siihen vaikutti varauksen yhteydessä olleet kriteerit "mahdollisimman kaukana hisseistä, ylin kerros". Mutta taas toisaalta, harvoin sitä siellä huoneessa tulee kökittyä kuin nukkumaanmennessä.
 

Mahdoitteko bingoilla taikka arvella, lähtikö mukaani mitään Tampereelta? No mikäli olitte "kyllä"- väittämän kannalla, niin onneksi olkoon. Tyhjin käsin en kotiutunut, mutta hei ajatukseni olivat täysin Pariisissa! Nimittäin pari hankintaa Pariisin reissua ajatellen tuli tehtyä, ja aivan varmana näette kummankin hankinnan Pariisin reissukuvissakin. Ja ehkäpä te haluaisitteko jo vähän aiemminkin nähdä edes pientä vilausta?


Nyt alkaakin kiivaat pohdinnat alkuviikon aikana, mitä pakata Pariisiin mukaan, mikä laukku koneeseen ja mitkä vaatteet? Olisiko parempi lähteä lentolaukulla ennemmin kuin ruumaan laitettavalla laukulla? Ihan niinku varotoimena, mikäli lakkotoimenpiteitä tulee ja laukku jääkin jommalle kummalle kentälle? Entäpä mitkä kengät ovat mukavat jalassa pitkillä kävelymatkoilla? Ja nostaako minkä verran käteistä mukaan vai korteillako hoitaa maksupolitiikka? Entä onko turvallista nostaa tarvittaessa rahaa paikanpäällä automaateista? Kumpaako sinä suosisit, käteistä vaiko korttimaksua? Monta kysymysmerkkiä, joille pitäisi varmasti antaa huomio ajoissa, sillä reissu lähenee nopeaa tahtia ja pakkaamista en varmasti jätä viimeiselle päivälle.

Hymyä viikkoosi!

7 kommenttia:

 1. Kiva asu jälleen! Mielenkiinnolla odotan paljastuvan kassin sisältöä :) Scandic hotellit ovat kyllä laadukkaita! Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 2. Kiva asu, uteliaisuus kyllä heräsi pussinsisältöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkä mä näytän ennen reissua, mitä mahdoin hankkia ;)

   Poista
 3. Itse laitan aina laukun ruumaan sillä vihaan sitä kosmetiikka rajoitusta ylikaiken.
  Mitähän himoshoppaajan pussista paljastuukaan ♡

  VastaaPoista
 4. Heinäkuussa olimme muutaman yön Tampereella Scandic Station hotellissa, ei voi muuta kuin suositella, viihdyimme tosi hyvin :)
  Toivottavasti teidän reissu ei joudu kärsimään lakkoilusta!
  -Suvi-

  VastaaPoista
 5. Ihana toi sun hameesi. toivotaan, että lakko ei vaikeuta suunnitelmaa :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3