maanantai 24. elokuuta 2015

Sininen paita.

Tänään oli melkoinen hellepäivä. Autossa oli tukalan kuuma, asiakkaiden luona oli tukalan kuuma ja omassa pihassa oli tukalan kuuma. Päivän sana olkoon siis kuuma. Elokuu loppumaisillaan ja paahtava helle hellii. Ei saisi valittaa. Enkä valita. Kotona sisällä on mukavan viileä, kiitos ilmalämpöpumpun, ulkona on parhaillaan kaunis auringonlasku ja mieleni on pirteä pikkulenkin ja mieheni taikoman salaatin jälkeen. Näitä kelejä tullaan kaipaamaan syksyn pimeydessä, sadekelissä. Talven pakkaspäivinä, lumitöissä. Olenko varmasti nyt nauttinut aurinkoenergiaa varastoon tänä kesänä? Entä oletko sinä?
 

 
Paita - H&M
Hame - Lindex
Kengät - Gabor
Riipus - Guess

 
Viime viikon reissuni aikana kotiin oli ilmestynyt kameralle kolmijalka. Liekö helpotusta minulle asukuvaamisiini vaiko muiden kyllästymistä kameran takana olemiseen? Olipa miten oli, mieheni oli tilannut sellaisen minulle - vaan enpä ole vielä päässyt testaamaan. Nämä kuvat ovat esikoisen aamulla nappaamia, kauniissa aamuauringossa. Ja mitä siihen kolmijalkaan tulee, taitaa neiti olla "varannut" sen omalle järkkärilleen ja mukavasti käytössäkin on ollut. Mutta aivan varmana ainakin testaan sen, vaikkei siinä mitään etälaukaisua olekaan - kameran kanssa pieni oppihetki ja ajastuksella räpsitään kuvia. Jos neitikin osaa asian, niin miksen minäkin? Jospa pyydänkin neiti 11veetä opettamaan minuakin kuvaamisen kanssa?
 
 
Mä olen oivaltanut sen asian, että shoppailun sijasta osaan myöskin säästää rahaa sivuun, ilman ehdotonta ostopakkoa jotain kohtaan. Nimittäin viimeisimmät shoppailusäästöt olen jo sijoittanut syyskuun Pariisin matkaan, lennot ja hotelli varattuna ja maksettuna. Lähdemme Pariisiin mieheni kanssa kahdestaan. Vapaapäivät on anottuna, nimittäin vietämme pidennetyn viikonlopun Pariisissa juuri mieheni synttäreiden ajankohtana. Olimme Pariisissa viisi vuotta taaksepäin juhlimassa minun synttäreitäni, joten upeaa mennä uudelleen. Eikä tällä hetkellä ole mitään ehdottomia "pakko nähdä"- paikkoja, koska edellisellä reissulla kolusimme kaikki ne tärkeimmät nähtävyydet läpi. Olen järjestänyt kaiken kotipuolessa, nimittäin koirille on hoitaja ja neideille seuraa - sekä tarpeenmukaan neidin harrastuksiin kuskaaminenkin hoituu tuona viikonloppuna. Olisinkin halunnut pitää koko reissun salaisuutena /yllätyksenä, mutta mä olen niin uuno kaikkien hotelli+lentovarauksien kanssa, kun en jaksaisi juurikaan roikkua internetissä. Joten piti paljastaa suunnitelmat ja antaa miehen tehdä valinnat.

Mun täytyy samalla myös kertoa innostuksestani hameita kohtaan, liekö syynä myös tämä upea kesä. En nimittäin ole tainnut housuja käyttää juuri laisinkaan, vaan mieluusti olen hameisiin pukeutunut. Prahan reissullakin eniten katseeni kiinnityi upeisiin hameisiin, ja yhden kauniin roosan sävyisen hameen nappasinkin mukaani. Ja luulen, että pukeutumisessani syksylläkin hameet ovat se ykkösjuttu. Tunnen samalla oloni naiselliseksi, sekä ne tekevät asukokonaisuuksista mielestäni viimeistellymmän. Enkä kyllä oikeastaan tiedä, missä ne työhousut mahtaisivat ollakaan - taikka mahtaisinko kesän jälkeen edes mahtua niihin?
 

Tämän päivän asukuvan sininen paita on H&M mallistosta, ja paita on saanutkin monta kyselyä mistä ne mahtaa olla. Lisäksi paidan värimaailma taitaa olla aika täydellinen omaan värimaailmaani, ja ei lienee yllätys että minulta löytyy aikalailla samasta värimaailmasta huivikin?

6 kommenttia:

 1. Kynähame hih sehän se on mun tämän päivän sana. Hyvä Henna, hyvä me.
  Siis tiedätkö miten onnelliseksi tulin kun luin, että lähdette Pariisiin A.n kanssa, ihanaa. Ja LV.llä ei sitten tarvitse käydä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynähame ehdottomasti, sulle myös! ;)
   Ihanaa on kyllä lähteä!

   Poista
 2. Jee, sait jalat kameralle :) Ihanan värinen toi pusero.

  VastaaPoista
 3. Ihana asu! Tuo paita sopii sulle täydellisesti! Sulla on tulossa vielä ihana Pariisin reissu ja kullan kanssa kaksistaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3
   Kyllä reissut piristää arkea kummasti, ja taas on jotain mitä odottaa :)

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3