lauantai 8. elokuuta 2015

Shoppailuterapiaa.

Viikonloppu. Tässä ja nyt. Lauantai-ilta tietokoneen äärellä, näppäilen blogitekstiä. Koti tyhjä, hiljaista. Mitä tänne nyt sitten oikein kuuluu?
 
Perjantaina saimme isosiskoni kylään meille, sekä yöpymään esikoisen huoneen lattiallekin yhden yön ajaksi. Yksi missio meillä siskoni kanssa oli viikonlopun varalle - siskoni tarvitsi uusia vaatteita, ja voitte arvata onko minusta mieluista hommaa lähteä makutuomariksi vaatekaupoille? Mitä luulette, tykkäänkö shoppailla myös toiselle / toisen puolesta? Mä oikeastaan voisin saada nimikkeen personalshoppingassistent, tai jotain sinne päin, sillä aika kivoja löytöjä olen onnistunut ystävilleni tekemään sekä tällä kertaa myöskin isosiskolleni. Silmäni alkaa olemaan harjaantunut vaatteiden laadun, materiaalin sekä värisävyjen mukaan - jostain kumman syystä vaatteiden väreissä onkin se taikasana, nimittäin värien suhteen tulee olla silmää. Toiset värit pukevat meitä paremmin, sekä saavat ihomme ja silmämme hehkumaan kun päälle puetaan oikeat värisävyt.
 
 
 
Paita - Forever21
Hame - Vero Moda
Kengät - Vagabond
Laukku - Louis Vuitton
 
Vaikka itsestäni aina välillä tuntuukin, ettei Jyväskylästä löydy oikein mitään kivoja vaatekauppoja / kauppoja yleensäkään - en voi olla pettynyt, sillä siskoni lähti ajelemaan kotiaan kohti kolmen pullean vaatekassillisen sekä kenkäkassillisen kera. Vaatekauppakierroksemme oli varsin onnistunut, eilen vietimme keskustassa pidemmän tovin ja tänään aamupäivällä tsekkasimme vielä yhden liikkeen. Mikä oikeastaan yllätti minut koko reissulla, oli se, että taisin olla niin intensiivisesti keskittynyt siskoni vaatevaraston täydentämiseen etten itselleni löytänyt yhtään mitään. Eli suomennettuna, mä en ostanut yhtään mitään! Voiko tää olla mahdollista? Toisaalta voisiko tällaista tilannetta pitää vähänniinkuin shoppailuterapiana itselleen?
 
Mun mies ehdotteli mulle viikolla, että mitäpä jos hankittaisiin sun käsilaukuille hyllykkö. En oikein osannut olla mitään mieltä asiasta, vaikka pohdinkin onko tässä jokin koira haudattuna taikka jotain metkuja tiedossa. Olipa miten oli, hyllykkö tuli siskoni kyydissä Kuopion Ikealta ja eilen se olikin jo koottuna minulle. Hyllykön paikan suhteen en ole vielä aivan varma, tällä hetkellä se on kodinhoitohuoneemme nurkkauksessa. Mieheni ehdotteli sitä myöskin eteiseen, mutta vierastan ajatusta että käsilaukkuni olisivat heti eteisessä vastassa. Toisaalta tuo hyllykkö voi olla ihan hyvä juttu, niin laukkuja ei olisi siellä ja tällä. Vaan en tiedä olisiko laukkuni hyvä säilyttää dustbageissaan vaiko ihan laatikoissaan noilla hyllyillä? Tälläkin hetkellä käsilaukkujani lepää laatikoissaan kaappien päällä. Onko yleensäottaen pöljää pitää laukuillaan omaa hyllykköä? Toisaalta shoppailuholistin näkökulmasta tässä olisi oiva sauma hankkia vielä pari laukkua lisää, ihan vain hyllykön täyttämiseksi.. No ei nyt sentään! Vitsi vitsi! :D
 Kodinhoitohuoneemme on sen verran tilava, että siellä minulla on myös HAY:n naulakko, jossa säilytän vaatteitani ja erityisesti bleisereitäni. Pidän kodinhoitohuonetta myöskin pukeutumishuoneenani, joten tuollaiseen naulakkoon onkin helppoa sujattaa pesusta tulleet silitetyt vaatteet odottamaan käyttöönottamista. Kuitenkin yksi tärkeä elementti kodinhoitohuoneesta puuttuu, nimittäin peili. Eteisen liukukaapiston peiliovet kuitenkin hoitavat tämän kodinhoitohuoneen puutteen mainiosti. Ja hätätilassa pesuhuoneen allaskaapiston peili, jolloin asukokonaisuuden näkee nousemalla seisomaan vessanpöntön päälle. Hätä keinot keksii. Mutta jos totta puhutaan, tällä hetkellä kodinhoitohuoneessamme ei enää kokovartalopeilille olisikaan tilaa.


 
Nyt kuitenkin koirat kutsuvat iltalenkille, mikä onkaan ihanampaa kuin nauttia ilta-auringon säteistä rentona lauantaipäivänä. Nautitaan auringosta, kesäisistä ilmoista, vielä kun niitä meille riittää.

Rentoa lauantai-iltaa!

10 kommenttia:

 1. Kiva hyllykkö laukuille, en minäkään laittaisi eteiseen jos joku muu vapaa paikka löytyy.

  VastaaPoista
 2. Mää niin haluaisin mun käsilaukuille hyllykön, vaikkei merkkilaukkuja ookaan ;) haluan hyllyköt myös kengille ja iiison vaatehuoneen ;) joskus ...
  Multa ei kyllä onnistuisi - ettei ostaisi itselleen mitään ;)

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva laukkuhylly. Mun laukut on tungettu vähän ahtaaseen paikkaan, mutta ei ole oikein tilaakaan muulle ratkasulle ;)

  VastaaPoista
 4. Uusi lukija ilmottautuu! Pari päivää lukenut tätä blogia kuin kirjaa, vanhoja juttuja siis :) mahtava blogi ja kaunis kirjoittaja ;) -e-

  VastaaPoista
 5. Hieno laukkuhylly. Sua pukee ihanasti tuo sininen paita! Oot niin nätti! Ihanaa sunnuntaita ihanalle ladylle <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3