tiistai 18. elokuuta 2015

Ravintolapäivä.

Viikonloppu lienee ollut onnistunut, ja voimaannuttava - kun viikonloppu jaksaa hymyilyttää vielä työviikonkin aikana. Me vietettiin sunnuntai täysin kodin ulkopuolella ensimmäisenä designtorilla, sitten ravintolapäivän teemaan hypäten ja lopuksi Jyväskylän kävelykadulla viimeistä päivää olevaan ranskalais-italialaisiin markkinoilla vielä viimeisiä ostoksia tehden. Ravintolapäivän suhteen tuntui koko kaupunki innostuneen tästä päivästä, ja olikin pienimuotoista valinnan vaikeutta mutta päädyimme Kankaan alueelle, jossa oli monta eri popup-ravintolaa ja elävää musiikkia tarjolla.
 


Perheen pienimmät valitsivat ravintolapäivän tarjonnasta sushin. Rapua ja avokadoa toiselle, kun taas toinen valitsi lohta. Sushi - se on meidän perheen herkkua. Tai no tarkennetaan, koko perheen herkkua kun minua ei lasketa mukaan. En nimittäin yhtään siedä sushia, taikka sitä kalanmakua mikä siitä mielestäni tulee. Joo, en syö juurikaan kalaakaan.. Ja minäkö muka nirso? Olen jopa nirsompi kuin omat lapseni, mutta eipä se koskaan ole ollut haitaksi ruokailuissamme. Mites siellä ruudun takana, syötkö sinä sushia vai kuulutko minun kanssani "nirsoilijoihin"?

 

Oma ravintolapäivän suolainen tarjonta koostui Citikka-ravintolavaunun pulled pork- pitaleivästä. Ja tykkäsin kyllä kovasti. Jälkiruuat haimmekin monen kojun kautta herkutellen ja porukalla maistellen. Juniori on kovin innostunut ravintolapäivästä, ja järjestikin takapihallemme kesäkahvilan samaisena sunnuntaipäivänä. Ehkäpä ensi ravintolapäivään meille avautuu oma kahvila? Olisiko tässä ehkä haasteen paikka haastaa asuinalueen naapuritkin mukaan ravintolapäivään?

 
Mekko - Vila
Kengät - Ois
Laukku - Louis Vuitton

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta päivältä :) Asusi on rennon tyylikäs, tykkään.

  Sushi on suurinta herkkua itselleni, mutta jostain syystä tulee kauhea suklaahimo sen jälkeen, joten joudun vähän säännöstelemään ;D

  VastaaPoista
 2. Mulle tuli jotenkin kans himo perustaa oma ravintola seuraavana ravintolapäivänä :) Ja sushihimo, se kasvoi entisestään, oli niin herkkua sunnuntaina :)

  VastaaPoista
 3. Itsekään en ole uskaltanut koskaan maistamaan sushtia vaikka veikkaan että siitä saattaisin tykätä. Kalasta tykkään mut joku tuossa sushissa pelottaa.

  VastaaPoista
 4. Ihanalla asulla olet ollut liikenteessä.
  Itseltäni jäi tällä kertaa väliin ravintolapäivä. Täällä ei nii laajat oo valikoimatkaa! :(
  En ite ole edes uskaltanut maistaa sushia, vaikka kalasta tykkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Tykkään hihattomalla / olkaimettomalla mekolla liikkua kesällä, ei jää rajoja ;)

   Poista
 5. Oih kuulinkin noista susheista, mutta söimme jo niin paljon satamassa, että Kankaan tarjoilut jäivät tällä kertaa väliin. Tuo Cafe Citikka on muuten aivan loistava, sama kärry oli kävelykadulla myös Yläkaupungin yön aikaan ja kahvilatytöt tekivät minulle lennosta aivan täydellisen kasvis-toastin (listalla oli ainoastaan lihavaihtoehtoja). Suosittelen siis myöskin! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3