keskiviikko 19. elokuuta 2015

Prahaan matka käy.


Toppi - Lindex
Hame - Kappahl (lastenosasto)
Kengät - Vagabond
Laukku - Michael Kors


Olenkohan muistanut mainita, että minulla on edessä muutaman päivän reissu uuteen kohteeseen - Prahaan! Internetin mukaan luvassa on yksi Euroopan kauneimpia ja mielenkiintoisimpia kaupunkeja, joten kamerat akku on ladattu täyteen. Ja saatanpa sujattaa laturin matkaan vielä mukaan. Lentoaika Prahaan on noin kaksi tuntia Helsingistä, joten yllättävän lähellä tämäkin kaupunki sijaitsee, eikä koskaan olla siellä käyty. Saa nähdä innostuuko paikan suhteen, ja löytää itsensä sieltä uudelleen?

Muutaman päivän ajalle suunnitelmissa on tutustuminen historiallisen luostarin tiloihin, teatterikokemus, sekä illallisristeily. Torstaipäivän pyhitän myös Prahan kaupungin nähtävyyksille, sekä niille Prahan kaupoillekin. Matkalaukkuun pakattu mukaan sii kävelyä kestävät kengät, kengät jotka ovat mukavat jalassa eivätkä hierrä. Eipä muuten jäänyt mulla viimetippaan nuo matkavalmistelut, valuutanvaihto jäi viimiselle päivälle kuten viimeisenä iltana pyykättiin /pakattiin ja silitettiin vaatteita mukaan. Mihin se "järjestelmällinen Henna" on kadonnut, joka jo ajoissa teki listan pakattavista tavaroista ja aloitti matkalaukun pakkaamisen jo lähes viikko etuajassa? Vai voisiko tähän saada jonkunlaisen kultaisen keskitien? Mutta ihan oikeasti, viimeisenä iltana.. kun olisi pitänyt olla ajoissa nukkumassa. Hah, no sentään passi on voimassa eikä tarvinnut pikapassia lähteä anomaan! :D
Tänään sitä istutaan lentokoneessa kohteena Praha. Kelit näyttivät ainakin suosivan, joka teki matkalaukun pakkaamisesta helpompaa. Matkalaukku on puolillaan tyhjä tai puolillaan täynnä, kuinka asian haluaakaan ilmaista. Mutta en yhtään ala veikkaamaan mikä on laukun tilanne kun olen takaisin kotiosoitteessa? Ainakin mun itse itselleni asettamana "shoppailulakko" ja "pakkomielteiden hallinta" ovat toimineet, sillä tää Praha ei ole tämän syksyn ainut reissu. Nimittäin syyskuussa mun miehen synttärit tullaan juhlimaan Pariisissa Eiffelin juurella! Ai että kumpiko, laukku vai Pariisi? Ei ollut kovinkaan vaikeaa tehdä sitä päätöstä. Vaikkakin kyllä mä varmasti vielä sen C:llä alkavan laukunkin hankin. Vielä joku päivä. Palaan matkakuulumisiin kotiuduttani takaisin Suomen maankamaralle, sillä tällä reissulla tietokone ei ole lähdössä mukaani.

Nauttikaa aurinkoisista ilmoista!

16 kommenttia:

 1. Ihanaa matkaa , siellä pn varmasti paljon nähtävää !

  VastaaPoista
 2. Ihanaa reissua, neiti kesäheinä <3

  VastaaPoista
 3. Viettäkää mukava reissu Prahassa!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Prahan matkaa, lettityttö :)
  Harmi kun et ole sushin ystävä, Prahasta löytyy loistavia sushiravintoloita ;)
  -Suvi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Eka päivä takana, kyllä kannatti pitää kamerakin mukana ;)

   Poista
 5. Hyvää matkaa! Ihana paikka varmasti. :)

  Maria / a little style book

  VastaaPoista
 6. Kaunis vihreä toppi! Ihanaa reissua. Menet minun haavekaupunkiini. Minäkin vielä joskus :).

  VastaaPoista
 7. Upea kesä Henna se sielä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3