torstai 13. elokuuta 2015

Nyt saa toivoa!

 
Tänään töiden jälkeen innostuttiin nappaa pitkästä aikaa asukuva tän päivän lookistani. Sain vinkin bloggaavalta ystävältäni, että esimerkiksi Anttilasta löytyisi kameranjalkoja viidenkymmenen euron hintaan, eipä olisi iso investointi. Eikä olisi tällöin asukuvienkaan ottaminen kiinni potentiaalisen kuvaajan paikallaolosta. Jotenkin hektinen arki, tokaluokkalainen kotona, aktiivisesti kilpaurheilua harrastava (noin viitenä päivänä viikossa) teini, vuorotyössä oleva mies, kaksi koiraa ja yksi auto - on välillä aikamoinen yhtälö. Kun ilmat on olleet näin mahtavia, niin mieheni on hypännyt aamuisin pyörän satulaan ja polkenut työmatkat fillarilla. Itse olen työpäivän jälkeen vaihtanut vaatteet ja pyöräillyt vastaan sen matkaa, mitä olen ennättänyt. Olen nauttinut auringon säteistä ja tuulen viilentävästä vireestä, pienikin lenkki on irroittanut ajatukset työpäivästä.
 

Yhtälailla kun blogissa on tuntunut kesän ajan olevan ehdoton suosikkipostaukseni jokin ruokaan, leivontaan tai syötävään liittyvä seikka - yhtälailla täällä taistellaan oman peilikuvan kanssa. Se oma ihanneminä (ja se oma normipaino) taitaa olla yhtähukassa kuin aina välillä blogikirjoituksetkin, joten kaipailen teiltä apuja. Mistä tykkäisitte että kirjoittaisin, onko teillä postaustoiveita?
 Jakku - Seppälä
Huivi - Guess
Laukku - Marimekko
Kengät - Kaiio 

8 kommenttia:

 1. Jatka vain samaan malliin :) Jos on ihan pakko toivoa niin hius- ja kampausjutut on aina kiinnostavia :D
  -Suvi-

  VastaaPoista
 2. Lime ja ruskea on vaan niin sairaan hyvä yhdistelmä.... mä niin tykkään. Ihana kokonaisuus.

  VastaaPoista
 3. Sää oot nyt kyllä kirjoittanut monipuolisesti ja tykkään siitä. Blogisi on suokkariblogini <3 Jatka vain samaan malliin!

  VastaaPoista
 4. "Löysin" sinusta kertovan jutun tänään Kodin Kuvalehdestä! :)

  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa tutustumaan blogiini, ja kyllä siellä lehdessä ollaan :D

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3