sunnuntai 2. elokuuta 2015

Lauantain look.

 
Kummityttöni täytti eilen 1vuotta, ja tottahan toki halusimme olla paikalla juhlimassa pientä sankaria. Kakkukynttilän puhaltamisessa tarvittiin vielä apua, vaikkakin sankari kerkesi samassa hetkessä kouraisemaan käteensä tuhdin nyrkillisen kermavaahtoa kakusta. Sukulaisen kesken oli kiva höpötellä ja istuskella, vaikkakin suomen kesä tarjosi kaikki mahdolliset kelimuutokset: ulkona istuskellessamme paistoi aurinko, satoi vettä kaatamalla, tuuli kovasti. Jotenkin samassa synttärihetkessä kelasin läpi niitä omien lapsieni 1v synttärihetkiä, ja kyllähän ne muistot on visusti tallessa. Erityisesti esikoisen kohdalla synttäriaamu oli merkittävä, sillä silloin hän oppi juoksemaan kävelyn sijasta - ovikellon soidessa neiti juoksi ovelle vastaan.
 
Oli jotenkin hankala miettiä, mitä päällensä laittaisi juurikin ilman vuoksi. Päädyin kuitenkin hihattomaan paitaan ja hameeseen, kaulaani kiepsautin uuden ystäviltäni lahjaksi saadun Guessin huivin. Ja tietenkin käsilaukuksi valikoitui uusi musta YSL-laukkuni. Hame on mielestäni yhtäaikaa kesäinen vaatekappale, että myöskin juhlavampi kuin mustat housut. Ja täytyy sanoa, että kyllä ei tänä kesänä minulla housuja juuri jalassa ole näkynytkään - hameet on niin minun mieleeni! Onko siellä muitakin "hameihmisiä"? Pistätkö mieluummin hameen kuin housut? Itse suorastaan eilen jo yllätyin, etten löytänyt edes sovitukseen yksiäkään housuja kun en ole niitä kuukausitolkulla pitänytkään.
 


Toppi - H&M
Hame - Vero Moda
Huivi - Guessa
Kengät - Minna Parikka
Laukku - YSL
Korvikset - Kalevala Koru
 


Jalkaani sujautin ikisuosikkini, Minna Parikan korkkarit. Nämä ovatkin olleet melkoiset katseenkiinnittäjät, ja eilenkin kenkiini kiinnitettiin huomiota. Mutta jalassa nämä kengät ovat aivan unelma käyttäjällekin, niin mukava on kengänlesti että korko. Ehdottomasti yhdet parhaimmat korkokengät, mitä minulla on. Vaikkakin nahkapohjan kanssa saa olla varovainen, ja kengän kärkien kanssa, ettei nahka lähde rullautumaan. Nämä kengät ovat olleet suutarin hoivassa ainakin pari kertaa juuri tuo ohuen nahkapohjan vuoksi, ja ilman puolipohjallista tuskin ulkona näitä uskaltaisin käyttääkään.

Yllätyin positiivisesti, kuinka hyvin uusi YSL-laukku ja lahjaksi saatu Guess-huivi natsasivat yhteen. Nimittäin täysin musta look ei ole minun juttuni, ja mieluummin tämän laukun kanssa yhdistänkin jotain väriä kuin täysin mustan huivinkin. Ja omia kasvoja vasten tämä Guessin huivi sopii hyvin, ja varmasti tulee ahkeraan käyttöön. Laadultaan Guessin huivit ovat mielestäni olleet hyviä, sekä koko on juuri hyvä - ei liian suuri, eikä liian pieni. Ennestään minulta löytyy ainakin pari Guessin huivia kaapistani. Muutoin kokomustaan lookiin sai kivasti ilme asusteilla tälläkin kertaa. Mitäs tykkäät?

14 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3