perjantai 7. elokuuta 2015

Favoriteja.

Jostain vaatekappaleista tulee sellaisia omia suosikkeja, kuten tämä oranssi-sininen hame on ollut tämän kesän ehdoton suosikkihame. Hameen ostin aiemmin heinäkuussa, ja kirjoitin siitä täällä. Tykkään yhdistää sitä tummansinisen ja valkoisen yläosan kanssa, mutta kokeilin myös oranssia jakkua, mutta se olikin mielestäni jo liian värikäs.. Kaikki hyvin laskeutuvat topit ja paidat tekevät hameen kanssa kokonaisuudesta mielestäni siistin vaikka hame itsessään onkin simppeli tyköistuva. Hameessa on korkeahko kuminauhavyötärö, joka tekee siitä yhtä aikaa miellyttävän myös päällä. Ja tästä hameesta saan sitä väripilkkua omaan pukeutumiseeni, muutoin kovin tummansiniseen lookiini.
 

Kaulaani sujautin vuosia vanhan "Sade"-korun. http://www.saratedesign.fi/ sivustolla näet näitä kotimaisia koruja, sekä pääset tilaamaan myös itsellesi jos korut kolahtavat. Aikoinaan pidin itse monet korukutsut kotonani, ja hankin näitä Sade- koruja kaulakoruina ja rannekoruina. Korut ovat olleet todella kestäviä, ja niiden valmistuksessa käytetään lasihelmiä, makeanvedenhelmiä, kiviä sekä nikkelivapaita metallihelmiä. Minusta nämä korut on olleet ajattomia, ja tykkäänkin yhdistää niitä edelleenkin pukeutumiseeni. Toisinaan olen kaipaillut pukeutumiseeni sellaista lyhyttä klassista helminauhaa, mutta se on aina jäänyt ajatuksen ja kaipailun asteelle, enkä tiedä tulisiko miten paljon ihan oikeasti käytettyä - lempikorumateriaalini on nimittäin hopea. Ainoastaan rannekellossani on keltakullan sävyä hopeisen ohella, mutta muutoin suosikkikoruiksini ovat valikoituneet hopeakorut. Kumpikos on sinun suosikkisi, kulta vai hopea? Vai ehkä joku muu?
 

Toppi - Zara
Hame - Lindex, Holly&Whyte
Kengät - Ois
Kaulakoru - Saratedesing/Sade


Muistatteko kun haastoin itseni kesäkuussa hame/mekko-haasteeseen, jossa ajatuksenani olisi pukeutua kesän ajan joka päivä esimerkiksi hameeseen? Täytyy todeta nyt elokuun alussa, että tämä sama pukeutumistapa vain jatkuu ja jatkuu. Hameet tekevät kokonaisuudesta ehdottomasti vielä siistimmän, viimeistellymmän ja mikä parasta - naisellisemman. Tänään eräs mies henkilö jäi työpäivän aikana tuijottamaan samalla todeten "on siinä upeannäköinen nainen" - eli hame toimii! :D Syksyn (joko mä puhun syksystä?) tullessa on kiva sujauttaa jalkaansa värilliset sukkahousut, ja hamekelit saavat näin vain jatkoa. Ehkäpä jossain vaiheessa syksyä olisi hyvä päivittää vaatekaappiin muutamat mukavat housutkin jemmaan. Jos tässä onnistuisi vielä saamaan sen liikuntainnostuksen, joka on mennyt täysin kaapinalle, niin ehkä vaatekaapista saattaisi löytyä jo ennestään niitä mukavia housuja.. Miksi olenkaan perusluonteeltani niin laiska, tai tekosyitä keksivä? Lenkkipolulle nainen, mars mars!

10 kommenttia:

 1. Wau minkä kommentin olet saanut. Miesten suusta tulee yleensäkin vain totuuksia eli you know... upea olet minunkin mielestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos! Ihan en ole peilikuvaan tyytyväinen, kun mahtuisi kaikkiin vaatteisiin niin se olisi kiva juttu .. ;)

   Poista
 2. Hame ja mekko tekevät naisellisen olon ja näyttävät hyviltä, niin se vain on, ei ole ihme, että sait kommenttia ;) Nyt näyttävät mekkokelit suotuisilta, kun kesä vihdoin saapui !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun mielestäni juuri se naisellisuus, mikä hameissa / mekoissa tulee aikaan - on samalla myös itsevarmuutta. Olo on parempi kokonaisuutena.

   Poista
 3. Minäkin muutun koko ajan enemmän ja enemmän hameihmiseksi. Monesti olen vierastanut liian naisellista kokonaisuutta tai ehkä paremminkin olen pelännyt liian rouvamaista lopputulosta. Mutta kun olenkin alkanut yhdistellä tennareita näihin asuihin niin johan muuttuu ilme.

  Älä vain luovu hameista. Todellakin sopii! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Sanna! Eihän tässä vielä tätejä olla ;)

   Poista
 4. Ihanat kengät :)
  -Judy-

  VastaaPoista
 5. Mä niin tykkään sun puserostasi. Harmi kun ei ole tullut niin paljon pidettyä hametta. Nyt ehkä elokuun puolella enemmän. Se on viileys, joka on pakottanut valitsemaan housut ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3