sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Lauantaipäivän brunssi.

Etsimme aurinkoiselle lauantaipäivälle kivaa kahvipaikkaa, ja ajattelimme suunnata Jyväskylän harjulla sijaitsevaan Vesilinnan ravintolaan. Emme tienneet olisiko heillä kahvilapalvelut kuinka käytössä, mutta ajoimme auton parkkiin pihaan ja alaovella jo odotti mukava yllätys. Vesilinnassa järjestetään ainakin kesälauantaisin brunssi, poislukien ralliviikonlopun lauantai. Vesilinnan brunssi oli tarjolla lauantaina klo 12-15. Koska brunssi vaikutti lupaavalta ja monipuoliselta, päätimme testata sen.
Brunssi oli valtavan kattava, aikuisilta 25€ / hlö ja lapset puoleen hintaan. Ja mikä parasta, brunssin sai nauttia aurinkoisella näköalaterassilla - josta aukeni upea näkymä Jyväskylään. Suosittelen kurkkaamaan Vesilinnan facebook-sivut mistä selviää koska lauantaibrunsseja on tarjolla. Itse Vesilinnaan on helppo suunnistaa, kun vain bongaat Vesilinnan näkötornin Harjun päältä, keskustan tuntumasta - siellä Vesilinnan ravintolakin sijaitsee.


Ohessa kuvia tästä herkullisesta Vesilinnan lauantaibrunssista. Antaa kuvien puhua puolestaan.Brunssin viimeisenä pisteenä iin päälle oli tämä herkullinen mokkapala, joka oli suussasulavaa ja maukasta, kera sulatetun suklaan. Kun taas erityisesti juniorin mieleen oli vesimelonishot, jota taisi upeampi lasillinen neitiin upota. En voi kuin suositella tutustumaan Vesilinnan brunssiin taikka ravintolapalveluihin, sekä täältä tornista aukenee upeat maisemat - jotka ehdottomasti on ulkopaikkakuntalaisillekin hyvä käydä näyttämässä. Näköalatorniin pääsee myöskin hissillä ylössaakka kuvaamaan sekä Vesitornin alakerroksessa on Keski-Suomen luontomuseokin.

Kiitos Vesilinnan ravintolalle
herkullisesta brunssista, ja menkäähän tekin testaamaan!

14 kommenttia:

 1. Oijoi kuinka herkullisen näköisiä ruokia siellä olikaan ! Vesi herahtaa kielelle näitä katsellessa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania herkkuja. Blogissani on sinulle pieni haaste.
  Mukavaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 3. Kerta kaikkiaan upea brunssi upealla paikalla! Oon ihan kade :) Nam nam...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä yks parhaimpia näköalapaikkoja täällä!

   Poista
 4. Hienolta näyttää brunssinne. IHania noi pilvikuvat.

  VastaaPoista
 5. On tosi herkullisen näköinen brunssi. Tajusin juuri, etten ole koskaan varsinaisesti käynyt brunssilla :O Tämä asia pitää korjata pian!

  VastaaPoista
 6. Oih, mikä herkku brunssi. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3