tiistai 21. heinäkuuta 2015

Kesälaukku.

Se on kyllä aika hauska juttu, miten te lukijat olette onnistuneet tuntemaan minun käyttäytymiseni jo niin hyvin. Ja mikä on parhainta, monesta teistä lukijasta ja bloggaajasta, on myös tullut hyviä ystäviä minulle. Kesälläkin monta viestiä ja puhelua ollaan vaihdettu. Tavallaan tämä bloggaaminenkin on yhteinen väylä viestiä ja jakaa asioita. Toisesta näkökulmasta taas tämä bloggaaminen on aika kallista, sillä erilaisia inspriraatioita ja shoppailuhaluja saattaa ilmetä toisen bloggaajan postauksen vuoksi. Blogit on myös hyvä väylä jakaa kokemuksiaan, ja mahdollisia oivalluksia. Blogien kautta kuitenkaan toista ei voi persoonana kokonaan tuntea, vaan jokainen meistä antaa tietyn kuvan itsestään blogitekstien kautta eikä ehkä kaikkea haluakaan kirjoittaa sanoiksi. Jokaisen blogin takana on kuitenkin aivan samanlainen arjessa tasapainotteleva ihminen, elämä tuskin kellään on pelkkää ruusuilla tanssimista.
 
Minä sain joitakin kyselyitä, mitä mahdoin ostaa Helsingistä. Miten te arvasittekaan, että mukaani saattoi jotain lähteä. No joo, minähän olen aika mestari hankkimaan laukkuja ja huiveja. Toisaalta, kyllä minä jostain aiemmista hankinnoistani luovuinkin tämän laukun tieltä. Se on mielestäni järkevää, sillä ei niitä laukkuja ihan oikeasti kovin montaa nainen tarvitse. Minun peruslaukkuni kriteerit ovat seuraavat, sen saa olalle ja siinä on riittävästi tilaa tavaroiden säilytykseen sekä reissaamistarkoitukseen. Monesti laukustani löytyykin koko perheen varavaatteita sekä järjestelmäkamera. Työreissuilla kuljetan laukussani myöskin työkannettava ja kansio. Mikään ihan pikkulaukku ei siis ole minun juttuni. Joten suosikkilaukukseni on muodostunut monta monta kertaa asukuvissani näkyvä Louis Vuittonin Neverfull- laukku, mutta olin jo pitkään kaivannut sen laukun kaveriksi jotain toista laukkua. Enkä samanlaista laukkua kuitenkaan halunnut, vaikkei sekään varmasti huono vaihtoehto olisi ollut. Joten ei auttanut muu kuin mennä paikanpäälle Helsinkiin katsomaan että mikä olisi uusi laukkuni.   
 
Helsingissä kesälomapäiviä viettäessämme tapasin kaksi ihastuttavaa bloggajaa, Hennan ja Mankan, joiden kanssa olimme sopineet laukkureissun. Istuimme Espalla sovitellen erilaisia laukkuvaihtoehtoja minulle, tiettyjen kriteerien toteuttaminen ei ollutkaan niin helppo juttu. Päädyimme kuitenkin yhteistuumin samaan vaihtoehtolaukkuun, Louis Vuittonin Delightful laukkuun vaaleassa azur-kuosissa. Tavallaan tässä laukussa on paljon samaa kuin Neverfullissa, mutta kuitenkin yhtäaikaa niin erilainen. Lisäksi tämän laukun kohdalla päätöksentekoni clousasi pitkä hihna, jolla laukun käytännöllisyyttä saan vielä enemmän. Laukku toimii lyhyellä hihnalla olkalaukkuna kainalossa, ja pitkällä hihnalla saan sen crossbody-laukkuna monikäyttöisemmäksi sekä reissussa kädet on vapaana. Asukuvia tämän laukun kanssa varmasti tulette näkemään blogissani, mutta ensivaikutelmaa voitte kurkata yhden postauksen taaksepäin, jossa laukku heiluu olallani. Mitäs tykkäätte?


Kiitos vielä makutuomareille.

8 kommenttia:

 1. Kyllähän sen tietää ettei Henna tyhjin käsin Helsingistä lähde ;)
  Näinhän se on, että jaamme usein asioita blogissa, mitä haluamme. Monet luulevat tietävänsä minustakin kaiken, mutta tietävät kuitenkin vain pintaa ;)

  VastaaPoista
 2. Onpa upea laukku! Ihana ostos :)

  VastaaPoista
 3. Edelleen näyttää hyvältä ja tuo pinkki huivi <3

  VastaaPoista
 4. Tykkään!!!! <3 Laukku on kuin tehty sinulle, upeus!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3