sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Girl´s night.


*Banneritarpeet ostettu Harjun paperista. www.harjunpaperi.fi

Takana mahtava viikonloppu ystävien kanssa. Muu perhe lomareissulla Helsingissä ja Tallinnassa, kun itse sain viettää viikonlopun naisystävieni kanssa. Ihanat ystävät olivat muistaneet minua pienillä paketeilla, joista olen todella kiitollinen. Pelkkä ystävyys on jo suuri lahja minulle. Olen onnekas hyvistä ystävistä ja näistä hetkistä. Nämä hetket arjessa jäävät vähemmälle, ja siksi niistä tuleekin niin erityisiä. Näitä hetkiä on kiva muistella myöhemminkin. Olin perjantainpäivän aikana innokkaasti valmistanut ystäviäni varten paljon syötävää, naposteltavaa ja herkuteltavaa. Ja jääkaappikin oli täytetty Tallinnan reissun tuliaisilla ja skumppapulloilla. Pari uutta kuohuvatuttavuutta koemaistettiin, ja hyviksi todettiin - taitaa olla tiedossa Tallinnan reissu syksyllä.

Yksi hassu juttu onkin, mitä noihin muistamisiin tulee. Olin katsellut Sokoksella Guessin syysuutuuksia, kuten syyshuiveja. Kerroin ystävälleni tästä, ja kävimme miehenikin kanssa katsomassa huiveja paikanpäällä - päätin kuitenkin malttaa vielä, kun kesälomalla oli tarvetta sillekin rahalle muihin juttuihin. Ja olin ajatellut, että jos kesälomareissun aikana tuo huivi sattuisi eteenkin esimerkiksi Guessin omassa myymälässä. Tyhjin käsin reissusta palasin, huivia ei ollut vielä tullut omiin myymälöihin silloin. Kuitenkin kävi niin hassusti, että tänä viikonloppuna minulle tupsahti kotiin tuo kyseinen huivi lahjapaketissa. Eikun kahdessa lahjapaketissa! Kaksi pakettia, kaksi samaa huivia. Toinen mieheltäni ja toinen hyviltä ystäviltäni. Hyvin kyllä ystäväni minut ja pakkomielteeni näyttävät tuntevan, mutta en tällaista arvannut tapahtuvan. :D
 
 
Päädyimme illanpäätteeksi vielä keskustan yöhön. Viime kerrasta olikin melkoisesti aikaa. En ole mikään bilehiiri, vaan mieluummin istun kotosalla kuin kotihiiri. Menen ajoissa nukkumaan ja herään ajoissa aamulla. Mutta eipä ikävä tuota yökerhoelämää tullut tämänkään kokemuksen kautta, vaikka mukavaa meillä tällä porukalla olikin. Tanssilattialla tuli kuitenkin jammattua kunnon hiki päälle. Eikä ikävä ollut sitä tällaisen yömenon jälkeistä seuraavan päivän väsymystä, mutta mikä olikaan luxuksempaa kuin kömpiä sänkyyn ajoissa talon ollessa tyhjä. Ja hiljainen. Voi miten hiljainen kotimme olikaan ollessani yksin. Oli jo ikävä muuta perhettä.  
 
 
Koska sinä olet viimeksi viettänyt naisteniltaa?

8 kommenttia:

 1. En muista, koska viimeksi olisin viettänyt tyttöjen iltaa, siitä on liian pitkä aika. Ihana yllätys tuo huivijuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana yllätys oli! Tyttöjenillat on kyllä parhautta <3

   Poista
 2. Teillä oli varmaan kiva ilta! Viimeksi vietin naisten iltaa muutama kuukausi sitten. Ihania huiveja kaksin kappalein :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis Henna! <3
  Naistenilloista saa ihanaa voimaa! Parasta <3 (heti oman perheen jälkeen) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ystävät on kyllä niin rakkaita!

   Poista
 4. Ihanan kuuloinen hemmottelu hetki sinulle.
  Juu täällä toinen kotihiiri, eipä uskoisi jos menneitä aikoja muistelee.
  Halauksia sinne ihanalle ystävälle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos samoin! Halauksia sinnekin kaivataan varmasti, toivottavasti epäonni loppuu! <3

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3