keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Spontaania?

Aika spontaanisti asioita voikin minulle tapahtua. Ideasta voi tulla hetkessä toteutus, kuten minulle eilen tapahtui. Onnistuin aika non-stoppina istumaan, jo ennen kuin ymmärsin, kampaajan tuoliin. Ei nyt kuitenkaan ihan mihin paikkaan vaan, tuttu kampaamo kyseessä. Eikun foliot päähän ja ihmettelemään, millainen mahtaa lopputulos olla ja miten hyvin ymmärsimme toisiamme idean suhteen.


Hiuksiini tehtiin pääliosaan folioilla ihan perinteisiä "lappuraitoja" vaalennusaineella. Kampaaja halusi pesupaikalla hiukan sävyttää noita raitoja värisarjan uusilla sävyvivahteilla. Nyt en oikein osaa sanoa, olisiko lopputulos ollut kivempi ilman tuota sävytystä vai näin. Mutta kuten hyvin tiedän hiusvärien kemiapuolen, niin vaalennetussa hiuksessa ei sävytteet kauaa pysy - joten jossain vaiheessa voin sitten varmaan antaa rehdin mielipiteen kummin oli parempi, vaalennettu lopputulos vaiko sävytetty lopputulos. Samalla hiustenlatvoista napattiin kuivat, leikkauslinjasta ylikasvaneet haituvat pois. Lopputuloksesta tuli yllättävän paljon vaaleampi, mutta ehkä tähänkin tottuu? Mitä tykkäät?  
Itsellä vaatii totuttelua tämä hiusväri, mutta toisaalta se tekee kivaa eloa hiuksiin. Muutama kommentti ystäviltä oli "sun tukka näyttää pidemmältä" vaikka just eilen sitä samalla leikattiinkin. Kaipa se vaalea raita sitten tekee aikaiseksi sellaisen harhan samalla. Mutta ainahan sitä pystyy palaamaan tuttuun ja turvalliseen tummaan takaisin, jos kyllästyy, ja ihan samalla tavalla spontaaniuden iskiessä - ne oikeat värituubit löytyy kaapistani. Hah. Muutos se on pienikin muutos. Mutta miten se pieni muutos voikin tuntua niin isolta muutokselta? Olenhan mä muutaman kerran leikkauttanut pitkät hiukset lyhyeen malliinkin kertaistumalta. Tää vaan on niin minua. Kaikkihetijustnyt ja sitten vasta mietitään.

10 kommenttia:

 1. Ihanat raidat, ja sopii kyllä loistavasti sulle <3 Sun hiukset on kyllä kasvanut tosi nopeasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Hanna <3 Kyllähän nämä kasvaa, sitä ei vaan huomaa aina - ponnarilla enimmäkseen tukka.

   Poista
 2. tulipa kauniit raidat. Ilme raikastui.

  VastaaPoista
 3. Sopii tosi hyvin ! itsekin olisin tahtonut sävyä raitoihin mutta katsotaan sitten syksymmällä !

  VastaaPoista
 4. Kivasti sopii raidat! Kannetetaan :)

  VastaaPoista
 5. Niin kaunis lopputulos, sopii sinulle aivan loistavasti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3