maanantai 1. kesäkuuta 2015

Spinnyjä kotona!

Olipa ihana tulla töistä kotiin, kun kotona tuoksui pullataikina ja se kardemumma. Kardemummaa pullassa pitää olla, ja mielellään reilusti. Tänään ei mitä vaan pullia meillä valmistunutkaan, vaan Spinny-pullia. Tiedättekö ne Arnoldsin Spinny kuppipullat? Esikoinen oli netistä löytänyt ohjeen, jonka mukaan lomalaiset olivat näitä herkkuja valmistaneet. Ohje millä meillä tänään valmistuivat Spinny-pullat, oli tämä täällä.


Erillisiä kuppeja, taikka riittävän isoja muffinsivuokia ei meiltä ollut tänään löytynyt, joten nämä Spinnyt valmistuivat uunipellillä samaan tapaan kuin perinteisetkin pullat. Ehkä muotokieli olisi ollut kauniimpi muffinsivuoassa, mutta se maku. Voi taivas, miten hyviä pullia nämä olivatkaan! Taika lienee myös siinä voin-kanelin-maissitärkkelyksen-kanelin täytteessä. Niin muhevia ja hyviä, että ei tietoakaan paremmista pullista. Tuota täytettä voisi testata korvapuustitäytteenä myös perinteisen sokeri-kaneliseoksen sijasta. TESTAA IHMEESSÄ SINÄKIN! NAM!


 
 
Aika upea kuvio näissä pullissa oli sisäpuolellakin, saati jos nämä olisi kupissa / vuoassa paistanut. Näitä testaillaan varmasti uudelleen! Olin myös todella onnekas, että pullataikinan lopusta valmistui myös pakkaseen herkullisia korvapuusteja. Niitä onkin kiva sulatella kahvin kaveriksi hetkenä kun mieli tekee jotain hyvää. Mä en ole ollut koskaan kovinkaan kova syömään pullia, mutta täytyy tunnustaa että mieheni osaa valmistaa petollisen hyviä pullia. Eikä niitä vaan voi vastustaa. Illalla nukkumaanmennessä voi morkkistella ja laskea montako pullaa tuli ahmittua.
 
Eihän niitä nyt kukaan laske..

12 kommenttia:

 1. Vesi tulee kielelle...On teillä reippaita leipureita :)

  VastaaPoista
 2. Onpa neidit osanneet tehdä sinulle ihanan yllärin. Ethän rääkynyt sotkuisesta keittiöstä :D

  VastaaPoista
 3. Herkkupullaa! Lämmin ja tuore pulla ovat aivan parasta, niin ja pullan tuoksu, joka leijailee ulos asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä! Mutta nämä olikin todellisia herkkupullia :P

   Poista
 4. Nyt rupes just tekeen mieli pullaa ...

  VastaaPoista
 5. uskomattomia pikkuleipureita teillä kotona asuukin ! Miksi mä en asu teidän naapurissa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii, olispa kiva jos asuisit ;)
   Kyllä kaikilla lomalaisilla oli kädet jauhoissa, miehellä ja lapsilla.

   Poista
 6. Mä just yks päivä sanoin, että mä voisin maksaa, vaikka 100 euroa, jos saisin edes yhtenä päivänä syödä elämässä vielä vaikka yhden normipullan ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3