perjantai 12. kesäkuuta 2015

Ruskeaa.
Ruskeaa mustassa kokonaisuudessa. Aika musta look ilman ruskeita yksityiskohtia, kuten tässä tapauksessa huivia ja laukkua. Ihana blogiystäväni Henna yllytti minua ottamaan kuvan itsestäni näillä asusteilla, sillä häneltä löytyy samat kotoaan myös. Tekstiilikaksoset vai? Hennan blogiin pääset muuten kurkkaamaan täältä. Käänsimme huivin vaaleamman puolen esille, ja oikeastaan tämä huivi on ihan kiva vaaleampanakin. Louis Vuittonin shawleissa on ollutkin kiva juttu juuri se, että ne ovat kaksivärisiä - huivin kääntämällä tulee esiin erilaiset vivahteet. Vähän niinkuin kaksi huivia yhdessä. Vaikkakin näiden huivien laadusta on ollut paljon puhetta, ettei hinta ja laatu kohtaa, niin en olekaan työpukeutumisessani näitä huiveja pitänyt laisinkaan. Juuri sen vuoksi, että huiveihin tulee helposti langanvetoja. Silti minulta löytyy useampi tällainen monogram-kuosinen huivi. 


Jakku - Only
Mekko - Only
Huivi - Louis Vuitton
Laukku - Louis Vuitton
Kengät - Ois
Mua jäi sen verran vahvasti kaivelemaan mielessäni se pitkä mekko, mitä eilen kaupungilla katsoin että tämän perjantain kunniaksi astelen kyllä kaupungille uudelleen. Kaksi viikkoa, niin kesäloma koittaa - onhan se kesälomallakin oltava mekkoasiat kunnossa, eikö vaan? Kun eilen en mekkoa mukaani napannut, hyvin todennäköisesti oma kokoni on tänään jo loppuunmyyty. Tai sitten löydän jotain muuta mukaani. Mitä luulet, tulenko kaupoilta tosiaan kotiin tyhjin käsin?

4 kommenttia:

 1. Kiva mutta aika tumma kokonaisuus kesään. Toi bleisesrin vähentäminen asusta oli hyvä veto. Itselläkin kaappi tursuaa mustaa ja valkoista, olen vähän arka kokeilemaan hirveästi värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä vielä näillä keleillä ja tuulella tarvii bleiseriä tosissaan. Odotan heinäkuun helteitä ;)

   Poista
 2. Tää oli hauska kokeilu ;) Sinulla tuo huivi näyttää kivalta nurinpäin.Itse olen kyllästynyt jostain syystä huiviin mutta ehkäpä " löydän " sen vielä uudelleen.. Favorite on kyllä ihana laukku ! Säkin pidät ketjua laukun sisällä ?

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3