lauantai 27. kesäkuuta 2015

Plussaa.

Osallistuin kesäkuun alussa Viivin blogissa ihastuttavaan arvontaan, jossa oli mahdollisuus voittaa Hand made by Kotona -putiikin ihastuttava plussatyynynpäällinen. Ehdottomasti halusin osallistua tähän arvontaan, koska ihastuin välittömästi tähän plussakuosiin. Osittain kuosin selkeyteen, trendikkyyteen että yhtä aikaa sen värimaailmaan - mustavalkoista. Sehän passaisi olohuoneeseemme mainiosti. Ja mikä vielä mainiompaa, minä voitin arvonnassa plussatyynynpäällisen! Ei voi olla totta, ja kyllä täältä osoitteesta lähti ilonhuudahdukset kuullessani että olen voittanut tyynynpäällisen. Nyt tämä tyynynpäällinen ilahduttaa olohuoneessamme, ja olen jo aivan vakuuttunut että Hand made by Kotona:lle lähtee täältä tilaus toisestakin tyynynpäällisestä. Ja ei siinä vielä kaikki, nimittäin verkkokaupasta löytyy monta kivaa muutakin tuotetta. Käy sinäkin tutustumassa, ihastut varmasti!
 


Mutta, eikö olekin ihana tyynynpäällinen?


Satuin tänään treffaamaan ystäväni Anttila Kodin1:ssä, jossa en itse asiassa ollutkaan käynyt pitkään aikaan. Oikeastaan en ollut etsimässä mitään, mutta en voinut vastustaa pysähtyä matto-osastolla tämän maton eteen. Matto nimeltään Anno Bukleematto Plussa. Olisi ollut suuri houkutus ostaa se kotiin koossa 133x190cm täysin spontaanisti, mutta sanokaa tekin - eikö olisikin upeasti sopinut uuden Plussa tyynynpäällisen kanssa?

Meillä on tällä hetkellä olohuoneessa valkoinen Askon nukkamatto, ja tykkään kyllä erityisesti nukkamaton pehmeydestä jalan alla. Miehelleni laittaessa viestiä matto-osastolta "otanko vai en" niin hänenkin ensimmäinen kysymys oli, onko se ikävä jalan alla? Se materiaali? Niinpä niin, kyseessä oli bukleematto. Tiedättekö sellainen ohut matto, jossa on kumipohja. No onhan se ohut, ei se nukkamatolta tunnu, se on fakta. Hintakaan ei tosin päätä huimannut, nämä plussa matot olivat -30% alennuksessa eli hintalapussa seisoi hinta 34.95€. Silti se jäi tällä kertaa, taistelujen kautta, mutta voi olla mahdollista että huomenna se kuitenkin haetaan olohuoneeseemme. Ihan yhtä mahdollista voi olla tämän maton kestokyky kodissamme, taikka sen pitkäikäisyys - mutta voihan se olla vaikka tämän kesän juttu. ;) Mitä te olette mieltä nukkamatoista? Onko käytössä millaisia, millainen kestokyky rasitusta vastaan? Olisko pitänyt ostaa tämä Plussa-matto olohuoneeseemme tyynynpäällisen kaveriksi?Samalla reissulla astelin Pentikin tehtaanmyymälään, joka oli muuttanut Äänekosken Hirvaskankaalta Palokkaan. Eli ihan Jyväskylän keskustan kupeeseen, samaan rakennukseen kuin missä Anttila Kodin1 sijaitsee. Osoite Palokan liikekeskukseen on Sammontie 1 / Palokka. Tehtaanmyymälässä oli paljon etuja, sekä niitä kakkosluokan löytötuotteita. Itse ihastelin kuvissa näkyviä kestopioneita, ihastuttavia ja niin aidonnäköisiä. Hintaa kestokukilla oli neljä euroa kappale. Ja niin, yksi kappale ei olisi riittänyt minulle vaan näyttävämmän sisustuselementin olisi saanut aikaan reilulla nipulla kuten kuvassa näkyy.. Tykkäätkö sinä? Vai onko nämä kestokukat vain pölynkerääjiä?


Ensimmäisenä aamuna loman alkamisen kunniaksi ajelin lähellä sijaitsevalle leipomolle ostamaan aamupalatarpeita, sekä koukkauksella lähikaupan kautta. Ja tosiaankin, loma alkoi juuri sillein mitä pelkäsin - joku sairastaa. Ei ole todellista, ihan aina(ko) sama juttu. Mutta viime yö tuli todellakin valvottua "lämpöpatterin" vieressä kun perheen juniorille nosti yöllä melkoisen kuumeen. Hän hiipi kuumeisena viereeni saman peiton alle. Yöllä tuskin sain juurikaan nukuttua, ja kuuntelin yöllä ikkunaa auki pitäessäni ääniä ulkona - tiesin koska satoi vettä, koska postiauto lähestyi postilaatikkojamme, miten voimakasta ääntä linnut aamulla pitävätkään. Ja tiesin myös joka kerta kun juniori käänsi kylkeään, taikka potki peittoa pois päältään (ja minunkin päältäni). Mikäli ensi yönäkin löydän saman peiton alta tuon kuumepotilaan, kaivan vaatehuoneesta patjan itselleni lattialle parempien yöunien toivossa.

Pidättehän peukkuja siellä ruudun takana, että tää kuumeilu oli vaan nopeasti ohimenevä vilustuminen neidillä eikä kohta kaikki olla petipotilaita? Lomalla ei ole kivaa sairastaa, vaikakkin ei se koskaan mitään mukavaa puuhaa ole. Ja nimittäin uutisien säätiedotuksissa maanantaille luvattiin jo mukavia lämpölukemia ulos, joten mieluummin oltais lomalla ulkona kuin sisällä. Nythän ne helteet saa alkaa, kun lomakin alkoi.

Mukavaa viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3