lauantai 6. kesäkuuta 2015

Pioni kädessä.


Voihan pionit. Pionihuumaa. Mä niin rakastan pioneita. Ja kimpullisesta pionipalloja avautui melkoinen isokukallinen pionikimppu keittiön ikkunalle. Kuten olen huomannut, niin kovin monella muullakin bloggaajalla näyttää pioneja kotona olevan. Enkä ihmettele yhtään. Kukapa näistä ihanuuksista ei tykkäisi, vieläpä kun ne säilyvät vaasissa melkoisen pitkään kauniina. Kävipä sen verran hassusti, että pitipä ottaa pari kuvaa itsestäkin tällaisen kauniin kukan kanssa. Ilta-auringossa muutaman kuvan napsaisu. Olen välillä miettinytkin, mitähän naapurit mahtavat ajatella kun pihassamme räpsyy kamera, ja rouva poseeraa pitkin pihoja? Onko se vain bloggaajille tyypillistä, että kuvat napataan olipa ihmettelijöitä taikka ei. Jos joku kysyy asiasta minulta, voin toki kertoa, vaikken juuri naapureille olekaan tästä bloggausharrastuksesta puhunutkaan.
Mekko - Def-Shop ( saatu)
Kengät - Jana
Kello - Guess
Kaulakoru - Sarate design
Rannekorut - Nomination

Mun päällä harvemmin näkee mitään näin vaaleaa, ellei puhdasta valkoista lasketa. Mutta tämä puuteriroosa, vai miksi tätä mekon väriä sanoisi, oli sen verran kaunis kuitenkin että varmasti ruskettuneen ihon kanssa sopii mainiosti. Mekko on kevyt ja kauniisti laskeutuva Onlyn mekko, jota voisin hyvin kuvitella somistavani esimerkiksi vyön kanssa. Lämpimänä kesäiltana olkapäille voisi levittää esimerkiksi tarvittaessa huivin. Yläosa vaatii paria ommelta taikka hätätilassa hakaneulaa pysyäkseen hyvin paikallaan, nimittäin sen verran avara on tuo leikkaus yläosassa muutoin. Tässäkin mekossa on hiukan pitsivaikutelmaa sekä olkapäissä että selässä, mutta jäi se selkäpuoli kuvaamatta. Mutta varmasti tänä kesänä tämä mekko näkyy kuvissa jatkossakin. Vai mitä luulette?


Täytyy kommentoida vielä näitä bloggaajien valokuvausasioita. Kiitos kivoista palautteista, että kuvat on kauniita taikka hyvälaatuisia. Se on vaan jännä juttu, miten ainakin minun kohdallani nämä kuvat blogiin otetaan siinä vaiheessa kun olen jo aivan nuutunut ja valmis yöunille. Taikka siinä spontaanissa hetkessä, keskellä kiirettä, "otetaan pari kuvaa"- mentaliteetillä. Millaisiakohan kuvia minäkin mahtaisin saada aikaan blogiini, jos antaisin kuvaukselle aikaa ja jaksaisin siistiä edes meikkiäni työpäivän jäljiltä? Toisaalta kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa, ja ovat sitä mitä minäkin. Valehtelematta. Luonnollisia. Toivoisin joskus voivani tehdä yhteistyötä valokuvaajan kanssa, sekä saavani opetusta kameran käytössä. Pääsääntöisesti blogin kuvat otetaan automaatti-asetuksella, ja kuvaajana on milloin kukakin. Sekä osa kuvista on napattu myöskin iPhoneni kameralla. Mutta ihanaa jos kestätte siellä ruudun takana.. :)


Aurinkoa viikonloppuunne!


11 kommenttia:

 1. Pionit ovat kyllä omiakin lemppareita ja olisin halunnut hääkimppuunkin. Mutta eivät kuulemma säily kimpussa.

  Ihana mekko! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 itselläni oli kalloja kimpussa, eikä nekään helteessä hyvin kestänyt..

   Poista
 2. Voihan Pioni sentään... Kauniit kuvat ja tunnelma. Nämä kuvausjutut on bloggaajan vaikeimpia asioita ;)

  VastaaPoista
 3. Kaksi kaunista kukkaa kuvassa ♥

  VastaaPoista
 4. Ihanat vaatteet :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat pionit ja kauniit kuvat :) nämä asujutut ovat jokaiselle bloggarille vaikeita!!! mitä enemmän sinä niitä teet niin sitä korkeammalle se rima nousee :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3