tiistai 16. kesäkuuta 2015

Nudea.

Ilta-aurinko hellii. Vaikkapa eipä ole ilmoissa kehumista, jos katsoo Keski-Suomen säätä juhannuksen aikana. Ei ole inkkarikesää, eikä tarvii järveenkään hypätä heittämään talviturkkia. Mutta ehkei tilanne ole niinkään hurja, kuin viime juhannuksena, kun ulkona satoi räntää. Juhannuksena räntää! Muistaako kukaan muu? No ei kauas mennä, nimittäin tänään satoi valtavia rakeita pitkän kuurosateen verran. Ulkona tuulee niin, että meinaa paleltaa - ihan mälsä juttu, kesällä kun pitäisi olla lämmintä ja auringon paistaa. Mutta taas toisaalta, meillä ei ole juhannukseksi mitään suunnitelmia, joten jos siltä tuntuu niin voidaan vaikka sisällä lämmitellä takkatulen ääressä. Joo, kuullostaa ihan hullulta kesällä ja vieläpä juhannuksena. Ehkäpä kuitenkin mennään jonnekin edes katsomaan juhannuskokkoa, katsotaan vaikka auton sisältä jos ulkona on liian kylmä.. Sanokaa te muut nyt vielä, että te vietätte juhannuksen mökillä? Vai mitä te puuhailette juhannuksena?


Jakku - Only
Toppi - H&M
Hame - Lindex
Kengät - H&MOstin tänään H&M:n alennusmyynneistä kuvassa näkyvän kivan topin. Toppi on hiukan persikkainen, nudeen värimaailmaan istuva. Topin selkäosa on melkoisen avonainen, mutta uskoisin turvautuvani varmasti jakkuun / neuleeseen taikka huiviin tämän topin kanssa. Ihastuin tuohon pitsiosuuteen ja pieneen nousevaan kaulusosioon, mitäs tykkäätte? Hintaa tällä ei ollut kuin kymmenen euroa.

Olen tämän päivän pyöritellyt mielessäni niitä vaaleita raitoja hiuksiini, ehkä vain muutamia pääliosaan. Erityistä innostusta asialle antoi ystävän kuvat uudesta lookista kera vaaleiden raitojen. Olisiko se nyt miten hullu idea laittaa raitoja päähänsä? Jaksaisinko mä "huoltaa" raitoja säännöllisesti vai vetäisinkö kuitenkin ne tummiksi, kun ovat liiakseen kasvaneet? On tää päättäminen vaikeaa, juupas-eipäs vaan mulle..


Tänään tein myös lapsille melkoisen aletilauksen Pompdeluxilta, nimittäin ollaan oltu niin tyytyväisiä vaatteiden laatuun ja istuvuuteen. Alennukset olivat -50% enkä jäänyt enää kovempia alennuksia odottelemaan, sillä monesta tuotteesta oli jo koot loppuneet. Joten vinkkaan teillekin, lapsiperheellisille, että nyt on hyvät alet Pomp De Luxin verkkokaupassa kokoihin 152cm saakka. Että eikun shoppailemaan. Alelöytöjä tekemään. Niin, vaikka minunkin pitäisi säästää kesälomareissuja varten. Laivamatkat ja hotelli on jo varattuna, ja kohteena ainakin Tallinna. Mitähän muuta tässä ennättää keksimäänkään pään menoksi kesälomalleen?

6 kommenttia:

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3