perjantai 5. kesäkuuta 2015

Mustaa ja pitsiä.

Kiitos kaikille kommenteista liittyen pitkään mekkooni. Ehkäpä tänä kesänä pitkiä mekkoja tullaan näkemään minun päälläni siis myös kodin ulkopuolella. Kommenteistanne innostuneena näissäkin asukuvissa on pitkä mekko, musta Onlyn mekko. Mekon "se juttu" on pitsiosio selässä, vaikka muutoin kyseessä onkin perustrikoomekko. Asukuvien kuvaajana oli esikoinen, ja haastetta hommaan pisti kunnon tuulen puuskaukset. "Ota nopsaa vaan muutama kuva."
 
Pienet muutokset normilookissa piristää, kuten minullakin tällä viikolla on ollut hiuksissa jakaus toisella puolella kuin mihin se normaalisti asettuu. Pyörre otsassa nostattaa hiuksia mukavasti kun kampaa jakauksen juuri näinpäin, ja fiilis on vähän kuin hiuksia olisi tupeerattu. Muutoinhan niitä vaaleita raitoja taikka uutta leikkauslinjaa hiuksiini en ole toteuttanut, joten antaa kasvaa vaan. Jospa kuitenkin viikonloppuna peittäisin värillä tyvestä ne vaaleat luonnolliset "ei toivotut" raidat..   
 
Mekko - Def-Shop (saatu)
Jakku - Gina Tricot
Huivi - Marimekko
Kengät - Vagabond

Näitä asukuvia jälkeenpäin katsoneena, oikeasti tykkään näistä pitkistä mekoista. Ihan kivalta nämä näyttää hameenakin, jos yläosassa on joku jakku taikka neule. Ja miten mukavia päällä pitkät mekot ovatkaan. Yllättävän oikean mittaisia nämä trikoomekot ovat myös minulle, vaikka aluksi epäilinkin niiden olevan aivan liian pitkiä. Onko sinullakin pitkiä trikoomekkoja, ja miten mahdat yhdistää yläosaan muita vaatekappaleita? Itsellä ainakin jakun kanssa yhdistettynä oli mukava, kotoisa olo.
 
Minulla on monta mekko lyhyemmän mittaisena. Mekko on muuten aikamoinen vaatekappale, se saa sinut yhtä aikaa tuntemaan itsensä naiselliseksi ja hyvin pukeutuneeksi. Ehkä olisi aika kaivaa mekot esille, ja päivittää työlookiinkin mekot ja hameet mustien housujen tilalle. Kotoa löytyy ennestään myöskin pitkä musta trikoohame, mutta sen käyttö on jäänyt aika vähälle mieheni kommentin takia. Jostain syystä muistutan kuulemma niin vahvasti romania, joten pitkät mustat hameet epäilyttää. Tämän mekon kanssa ei kuitenkaan mieleni ole yhtään epäileväinen, ja uskon mekon olevan ahkerassa käytössä tänä kesänä.
Ps. Hitsi kun kuvaaja olisi nykäissyt ennen kuvia mekkoa selästä vähän alaspäin, vähän ikävästi jäänyt rullalle.. 


Tykkäätkö?

14 kommenttia:

 1. Voi kun on kaunis tuo pitsi mekossasi. Tykkään... aina kun on pitsistä kyse, niin minähän tykkään ;))

  VastaaPoista
 2. Itse rakastuin jo viimekesänä maksimekkoihin ja hameisiin ja ihanasti ne sopii kyllä sinullekin.
  Mie rakastuin tähän mun lyhyempään tukkaan niin paljon, että maanantaina sitä lyhennettiin taas kun se oli talvesta kasvanut tosi paljon.

  VastaaPoista
 3. Tykkään - mekkosi on kaunis - ja jakku myös!
  Itselleni pitkät mekot tuppaavat olemaan vähän liian lyhyitä, mutta eipähän tarvitse pelätä, että helmat ovat maassa;)
  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Kaunis :)

  VastaaPoista
 5. Minä pidän paljon mekkoja, mutta usein ne ovat lyhyempiä. Täydellinen pitkä mekko on vieläkin haussa. Tuossa mekossa on tosi kiva yksityiskohta tuo yläosan pitsi.

  VastaaPoista
 6. hei, milloin olet hommannut tuon jakun? onko tältä kesältä? kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmaan pari vuotta vanha jakku. Tää on vaan aika lyhyt niin ei ole juuri tullut käytettyä :)

   Poista
 7. Todellakin tuo mekko sopii sulle ja melkein mukavamman näköinen lyhyemmällä yläosalla!
  Ja tuo jakku on kyllä niin ihanan värinen että! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3