torstai 18. kesäkuuta 2015

Marimekossa ale!

Niinpä niin, taas juhannuksen alla se alkoi. Marimekon ale. Olipa hyvä juttu, etten aiemmin tehnyt lopullista ostopäätöstä - vaan jäin odottelemaan mahdollisia aleja. Eilen ne alkoivat, ja arvaatteko kuka oli heti kärppänä siellä katsomassa onko oikeaa kokoa Kantti-mekossa jäljellä? Niin, minä. Ja oli. Ostopäätös oli helppo tehdä välittömästi, kun mekossa oli punainen hintalappukin. Mitäs mieltä olette uudesta mekostani? Mites sinä, luuletko löytäväsi itsesi Marimekon alennusmyynneistä?
 


Värisävyiltään tämä mekko sopii täydellisesti tummansinisien bleisereideni kanssa, sekä myöskin valkoisen bleiserin. Ja hätätilassa myöskin musta bleiseri. Mekko on päällä älyttömän mukavan tuntuinen, se joustaa kivasti sekä on helmasta hyvänmittainen. Erityistä plussaa taskuista edessä, joita muuten nykyään on hyvin monessa Marimekon mekossa. Lisäksi etuosassa on lyhyt vetoketju yläosassa, että jos haluaa rentoutta mekkoon niin vetoketjun voisi jättää vaikka osittain auki. Itse taidan olla pukeutumiseltani sen verran konservatiivinen että tuo vetoketju pysyy kiinni vedettynä. Koettakaa malttaa asukuvia tämän mekon kanssa, kunnes saan "luottokuvaajani" eli esikoisen takaisin kotiin sukulaisreissusta. Eipä olisi pöllömpi yhdistää tämän mekon kanssa myös tuota rentoa olkihattua, vai mitä mieltä olet? 


Jos mulla olisi tänä juhannuksena jonkun sortin juhannusjuhlat, niin pukisin tämän mekon heti päälleni - vaikka eihän sitä tiedä vaikka joka tapauksessa tämä mekko on tämän vuoden juhannusmekkoni. Joka tapauksessa, mekolla tai ilman, niin oikein mahtavaa juhannuksen aikaa ihan jokaiselle!

RENTOA JUHANNUSTA!

4 kommenttia:

  1. Itselle ei noi Marimekot vaan kolahda mut yksi syy saattaa olla se lompakolleni liian kova hintalappun.
    Ihanaa juhannusta teille kaikille.

    VastaaPoista
  2. Tykkään kyllä ainakin osasta Marimekon malleja , kivoja mekkoja niin kuin tuokin. Minullekin ovat usein kukkarolle sopimattomissa hinnoissa tai sitten ei ole kokoa.
    Ihanaa juhannusta !

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3