tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kansallisbaletin kevätkiertue.

Kansallisbaletin kesäkiertue 2015 saapui tänään Jyväskylään, tapahtuma oli Lounaispuistossa. Ilmaistapahtuma. Ja ihmisiä tämä tapahtuma keräsi valtavasti, eikä istumapaikkoja ollut tarpeeksi laisinkaan. Itsekin sain parin tunnin ajan istuskella kovalla kivetyksellä maassa. Onneksi olin aiemmin ostanut Seppälän alennusmyynneistä huivin alle seitsemällä eurolla, nimittäin tämä huivi toimi istuinalustana tapahtuman ajan. Huomenna vielä kiertue matkaa Kuopioon esiintymään, lisätietoa tapahtumasta täältä. Itse olin onnistunut missaamaan koko tapahtuman, mutta onneksi ihastuttava blogituttavuus Tiia kutsui minut mukaansa. Ja kyllä kannatti, kiitos vain Tiia. Ensi vuonna mennään vielä aiemmin, vaikka teltan kanssa. Tiian blogin löydät täältä.Pahoittelen kuvien laatua heti alkuunsa, nimittäin kuvat on napattu sieltä maatasolta ja puhelimella zoomatessa tarkkuus kärsii. Minunhan oli tarkoitus töiden jälkeen käydä kotona vaihtamassa vaatteet, nappaamassa kamera mukaan ja sitä rataa. Kuitenkin olin töistä suoraan keskustassa, odottelin kahviseuraa Tiiasta. Toivottavasti kuvista välittyy tämän taidemuodon kauneus, esteettityys sekä tunne. Itse olin mykistynyt upeista esityksistä. Oletko sinä muuten koskaan käynyt baletissa?
Lopuksi tapahtumassa esiintyi Muumit. Muumipeikko ja Pyrstötähti- baletti on saanut muuten ihan ensi iltansakin tänä keväänä. Lapsiperheellisille vähän erilaista viihdykettä ja taidetta.


Tässä vielä pari kuvaa Seppälän löydöstäni, nimittäin huivilla oli hintaa 7euroa - ja siitä vielä sai kupongilla -10% alennusta eli hinta ei päätä huimannut. Nappasin huivin mukaani, mikäli tapahtumassa olisi tullut kylmä. Tämä huivi kuitenkin toimitti meille istuinalusen virkaa, eli ei turha huivi laisinkaan. Jos on tarvetta kepeille kesähuiveille, käykää ihmeessä kurkkaa Seppälän huivit alennuksesta! Ja olihan siellä jo vaikka mitä alennuksessa, alet taitaa alkaa vuosi vuodelta aiemmin? Ei enää vain juhannuksen jälkeen kuten aiemmin on mainostettu?Nyt harmaat hiukset saavat kyytiä, tyviväri päässä ja pesulle. Tämän päivän hiuskriiseilyn seurauksena ei ollut vaihtoehtoja kuin tarttua tapahtuman jälkeen vielä hiusväriin. Voi harmaat hiukset, mistä niitä aina vaan sikiää? Ja koko ajan se määräkin vain lisääntyy - ikäkö jo sen tekee? :D
 
 Mukavaa illan jatkoa sinne kaikille,
ja hei työviikko on ihan just jo puolessa välissä. ;)

2 kommenttia:

  1. Aina yllätyn kun äitini kertoo Liunaispuiston tapahtumista, niitä tuntuu riittävän. Aurinkoista keskiviikkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapahtumia on kivasti koko kesän ajan. Aurinkoa viikkoosi! :)

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3