maanantai 25. toukokuuta 2015

Viimeiset hankinnat.


Mä niin arvasin tämän, nimittäin sen että kevätjuhlavarusteiden suhteen mulle tulee vielä hätä. Ja tänään se tuli, esikoiselta puuttui sopivat kengät - useiden kenkäkokeilujen jälkeen aina liian pienet, joten ei muuta kuin kauppoja kohti. Hyvä juttu sinänsä, tuli samalla hankittua neidille myöskin sukkahousut. Mekko kuitenkin on roikkunut vaatetelineessä jo tovin, miten olenkin voinut unohtaa nämä muut jutut. Mistähän se oikeasti johtuu, että nämä pikkujutut jää aina viime tipalle? No olisihan vielä huomenna ollut aikaa hankintoihin, nimittäin molempien neitien kevätjuhla on keskiviikkona. Jokos siellä on kevätjuhlia juhlittu? 
 
 


Bleiseri - Lindex, Holly&Whyte
Paita - Forever21
Housut - LauRie
Kengät - H&M
Laukku - Louis Vuitton
Korvakorut - Kalevala Koru
Musta kaulakoru - Seppälä

Tänään ensimmäistä kertaa aloin totisesti miettimään kesälomapäiviäni, sekä suunnitelmia niiden päivien varalle. Nimittäin normaalista neljän viikon kesälomakaudesta ei tänä vuonna minun kohdallani puhuta, vaan ansaittua lomaa on yhteensä kahdeksan päivää. Kahdeksan. No onhan sekin jotain. Pari viikkoa minä tänä kesänä kuitenkin pidän lomaa, ja suunnitelmissa on risteilyä merellä ja ehkä pistäytyminen esimerkiksi Tukholmassa sekä kotimaan matkailua. Kesälomassa on parasta spontaani suunnittelemattomuus, vapaus mennä ja liikkua. Tässäkin kesässä odotan niitä aurinkoisen päivän hetkiä riippukeinussa. Joko siellä sinullakin on ajatukset kesälomassa? Taikka ehkä suunnitelmia tehtynä? 

Bongasin tänään söpöt lyhdyt opettajille kevätjuhlaan neitien vietäviksi. Samalla haaveilimme mieheni kanssa terassipatiosta, jossa näitä voisi olla rykelmänä taikka roikkumassa pation reunoilla. Ainahan sitä voi haaveilla lottovoitosta, ja siitä unelmien kodista ja unelmien pihasta.. Joka vuosi olen yrittänyt keksiä erilaisia tapoja muistaa opettajia menneestä kouluvuodesta, ja nämä ihanuudet löysin sattumalta Jysk-myymälästä. Hintaa näillä kahdella lyhdyllä oli yhteensä reilu yhdeksän euroa. Mukana lyhdyssä tuli pieni pussillinen pieniä simpukoita, mutta lisäsimme kotoa hiukan isompia simpukoita myös.

 

Aurinkoa viikkoosi!

11 kommenttia:

 1. Meiltäkin löytyy noi lyhdyt tai siis lyhty.
  Vieläkös suunnitelmissa on meillä kyläily?

  VastaaPoista
 2. Kivat lyhdyt. Hyvä idea! Olen itsekin pähkinyt mitä lapset antaisivat tänä vuonna opelahjoiksi. Olen kallistumassa perinteisiin mökkishampoo + hoitoaineputeleihin kivasti pakattuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun näin nämä lyhdyt, niin oli selkeää mitä opet saisivat ;)

   Poista
 3. Multa puuttuu edelleen yläosa omiin juhliini lauantaille, voitko kuvitella? Uskomatonta kun jotain tiettyä etsii, niin sitä juuri ei takuulla löydy :(
  Kivat lyhdyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikä! Koska mennään kahville? Laita viestiä :)

   Poista
 4. Täältä löytyy myös Holly&White tummansininen blazer. Oli suorastaan pelastus kun Lindexiin tuli tuo kyseinen sarja. Ihania vaatteita useasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Mulla on kaksi tummansinistä bleiseriä, kun tykkään niin kovasti ja malli hyvä minulle.

   Poista
 5. Kattelin eilen tummansinisiä bleisereitä itsekin ja ajattelin et voisi olla hyvä vaihtoehto mustalle ! Kiva asu ! Ite kokeilin tänään " yhden monogramin taktiiikkaa " - asussa enkä tunkenut huiveja tai vöitä asuun vaikka niitä kovasti tekee mieli aina käyttääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa Henna! Vielä kokeile yhdistää ne mustat kengätkin ;)

   Poista
 6. Kivat lyhdyt. Ihana tuo sun V Pochette :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3