lauantai 30. toukokuuta 2015

Valkoista ja mustaa.

Mikä ihana toukokuun viimeinen lauantai. Aurinko hellii heti aamusta. Toisilla alkaa kesäloma. Toisilla ei. Koulut loppuu, opiskelijat saavat todistukset käsiinsä. Itse olen joka vuonna ollut lasten mukana todistustenjaossa, vaikkakin itse kevätjuhla on järjestetty eri aikaan todistustenjaon kanssa. Todistustenjakoon päädyin nopealla valinnalla valkoiseen pitsihihaiseen paitaan sekä mustaan rentoon hameeseen. Innostuin aamulla paistamaan tuoreita riisipiirakoita, joten hupsheijaa se itsensä laittamisaika jäi todella lyhyeksi.  Viiden - kymmenen minuutin lopputulos näkyy näissä kuvissa. Mitä tykkäät valko-mustasta lookistani?


Paita - Forever21
Hame - Vero Moda
Kengät - Vagabond
Laukku - Louis Vuitton
Korut - Kalevala Koru, H&M 


Jalkaani sujautin ne Vagabondin avokkaat, jotka kävivät treffeillä suutarisedän kanssa. Ja edelleen kengät tuntuvat jalassani täydellisen istuvilta, sekä olen tyytyväinen suutarin tekemään lopputulokseen. Aiemminhan näissä kengissä korko-osuus oli tehty puunauhalla, mutta nyt se poistettiin ja korko maalattiin mustaksi. Ihan kiva muutos, vaikkakin alussa vähän vaati omalta silmältä tottumista.

Minulta on monesti kysytty, miten hiukseni ovat niin kiiltävät. Taika kiiltävän lopputuloksen takana lienee hiusvärissä ja hiustenhoitotuotteissani. Käytän hiuksissani Wellan Illumina-väriä, joka on ns.kiiltoväri, joka lisää valon heijastumista hiuksen pinnasta joten kiiltoa saa taatusti. Muutoinkin hiustenhoitotuotteina käytän Wellan tuotteita. Millekään erityiskiiltotuotteille minulla ei koskaan ole ollut tarvetta käyttää. Toki oma hiukseni on luonnostaankin kovin lasimainen, ja luulen kiillon tulevan luonnostaankin terveestä hiuksesta.  


Rentoa kesäpäivää!

7 kommenttia:

 1. Mustavalkoinen iskee tähän ladyyn aina!
  Ja hiuksesi ovat upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta-valkoinen on aina varma valinta? ;)

   Poista
 2. Henna, ihana asu! Tuo paita on tosi kaunis!

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis pusero! Ihanan kesäinen! :)
  xx J

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukkahousut :) Mustat ballerinat olis sopinu upeasti sulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3