tiistai 26. toukokuuta 2015

Todellinen kesäpäivä.

Tänään oli todellinen kesäpäivä, nimittäin lämpömittari huiteli todella lämpöisissä asteissa ja työpäiväni aikana olisi jo mieli tehnyt riisua bleiseri pois. Tästä viisastuneena, huomenna nappaan mukaani sellaisen paidan, jolla pärjään tarvittaessa koko päivän ilman jakkua. Jo aamu valkeni kauniina ja lämpöisessä auringonpaisteessa, kun minäkin käytin karvapallojamme aamulenkillä. Mitä muuten olette mieltä lenkkareiden ja bleiserin yhdistämisestä? Menisikö mielestäsi rennompana työpukeutumisena? Itse en ole töihin uskaltautunut lenkkareilla lähtemään, vaan ballerinoilla taikka muilla avokkailla olen työpäiväni astellut.
 
Omat ajatukseni ajautuvat uudelleen ja uudelleen omaan vaatekaappiin. Nythän on paljon kesämuodissa maksimekkoja sekä pitkiä hameita. Olisiko minulla käyttöä sellaiselle maksimekolle? Kun taas kesää ja juhlia ajatellen, vaatekaapistani puuttuu tyllihame. Kyllä, tyllihame. Olisihan sellainen ihana topin kaverina esimerkiksi kesäjuhlissa. Mikähän prinsessakausi minua mahtaa vaivata vai mitä tää oikein on? Ikäkö tätä aiheuttaa?
 

Jakku - Lindex, Holly&Whyte
Paita - Lindex, Holly&Whyte
Farkut - Vero Moda
Lenkkarit - Nike

Työpäivän jälkeen teimme klassisen kesänavauksen meidän perheessämme, nimittäin lähdimme Jyväskylän Satamaan jäätelöille. Tämä onkin mieluinen jäätelöpaikka, kun saa nauttia Jyväsjärven rannalla kauniissa maisemissa jäätelöstä sekä yhteisestä ajasta. Jossain vaiheessa täällä satamassa saikin Jyväskylän suurimmat jäätelöpallot, mutta ainakin tämän päiväisen perusteella samaa ei enää voi sanoa. Vaikka hyvältä se jäätelö silti maistuikin, ja aivan riittävästi sitä kerrakseen oli. Kesän 2015 ensimmäinen pallojäätelö, tästä se jäätelökesä alkaa - oletko sinä jo herkutellut kesän ensimmäisellä irtojäätelöllä myös?

 
Ja sainpa tänään hetken aikaa lepäillä riippukeinussakin. Mieheni laittoi sen takapihalle sillä välillä, kun minä istuttelin kesäkukkia ruukkuihin. Kerkesin meinaan tänään puutarhallakin nopeaa pyörähtämään, ja muutamia kukkia kotiin hankkimaan. Kun pääsee istuttamisen makuun, tekee mieli hankkia kukkia lisää. Onneksi ennätin kaikki istutuspuuhat ja lepohetken riippukeinussa ottamaan, sillä illalla onnistuin viiltämään itseäni leipäveitsellä mallikkaasti etusormeen. Myöskin illan varaan suunnitellut liikuntameinigit piti perua tämän veitsiepisodin vuoksi. Sen verran ison haavan, ja punaisen vanan veitseen onnistuin tekemään, että piti vähän lepäillä keittiön lattialla kun tuntui siltä että taju lähtee. Oletko sinäkin herkkä verelle taikka herkkä pyörtyilemään?


Miten sinun kesäpäiväsi sujui?

6 kommenttia:

 1. Mä mietin viime kesänä tuota maksimekkoa... ja ekana ei ollut yhtään ja loppukesänä oli jo kolme ;)

  VastaaPoista
 2. Mulla on kellarissa balettiharrastusajalta tyllihame............ pitääkö se nyt käydä tonkimassa esille, mä oon kyllä aivan liian vanha siihen :D Hei, ihan hyvin sopii lenkkarit ja bleiseri yhteen ! En ole muuten koirista kommentoinut aiemmin, mut täähä on söpö rotu ! Onko teillä siis kaksi ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaksi meillä on näitä valkoisia koiria, toinen otettiin viime kesänä kun edelliset omistajat olisivat vieneet piikille.
   Ja ehkäpä joku kerta lähdenkin vielä lenkkareilla ;)

   Poista
 3. HOmmaa ehdottomasti maksimekko jos ei sulla semmoista viekä ole ja ostat semmoisen trikoisen oikein perusmekon, sillä menee kuule kummasti monessa tilanteessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä joudun hankkimaan. En vaan tiedä niistä tiukoista trikoisista näillä mahamakkaroilla :D

   Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3