keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Tacopaistos.

Ihan ensimmäisenä, kiitos ihanista kommenteista punaista pukeutumistani kohtaan. Punainen on sellainen jännä väri, että se vaatii tiettyä fiilistä ja itsevarmuutta pukeakseen sitä päälleen. Punaisessa mekossa oloni oli varma ja hyvä. Kommenttien perusteella voin useamminkin laittaa punaista päälleni. Muutakin kuin punaisia housuja. :)
 

Mutta, mitähän näistä aineksista saa aikaiseksi? Tacopaistosta, joka on tällä hetkellä meidän koko perheen ehdoton ykkösherkku. Tarvitsee hankkia vain jauhelihaa, salsakastiketta, juustoraastetta ja tortillasipsejä. Paistos lautaselle ja hetkeksi uuniin. Voikohan tähän kyllästyä jos syö liian usein? Halusin kuitenkin vinkata teille tänne blogiin tämän ruokaisan herkun, joka toimii raikkaan salaatin kanssa vaikka iltaruokana myös. Meidän muu perhe laittaa tacopaistoksen päälle vielä maustamatonta jugurttia, sekä mies jalopenoja. Kenties tuttu herkku siellä muillakin?

Käytiin viime viikonlopun aikana metsässä koirien kanssa lenkille, ja löysimme muun muuassa tyhjän teollisuushallin. Jostain syystä alue pelotti ja jännitti minua yhtä aikaa, joka puolella spraypulloja ja kaikki paikat sprayatty. Teollisuushallia ympäröi piikkiaita, jonka portti oli auki. Ei mitenkään paras fiilis ollut siellä seikkailla, nimittäin mieheni sai yllytettyä minut halliin sisällekin... mutta kirjoittelen siitä vaikka toiste. On se erikoista, miten aikuisenakin pelko saa vallan - eikä sitä saisi näyttää lapsilleen. Napsin alueesta muutamia kuviakin.

Nyt kuitenkin työpäivä kasaan ja vapaiden viettoon - nimittäin helatorstai tuntuu nyt ihan kivalta jutulta. Olisi ehkä ollut peliliike pitää perjantai vapaapäivänä?

6 kommenttia:

 1. Tuo tacopaistos on kyl hyvää! Pitääkin tehä sitä taas pitkästä aikaa.

  VastaaPoista
 2. Tuo on varmasti niin hyvää...Meillä tuohon on laitettu tomaattia ja punasipulia sekä ranskankermaa vielä lisäksi ja salaattia joskus lisukkeeksi. Nopeeta ja helppoa ruokaa :) Ihanaa vapaata sulle Henna <3 Sun blogissa tuun aina hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
 3. Enpä olekaan tuota taas muistanut ! Syötiin ekan kerran Rotassa Espanjassa ja oli niin herkullista , että tuli joskus kotonakin tehtyä. Pitääkin taas ...

  VastaaPoista
 4. Meillä tehdään tuota useasti juurikin salaatin kaveriksi. Niin helppoa ja hyvää.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3