torstai 28. toukokuuta 2015

Riippukeinu ja kesä.

Riippukeinu. Siellä se työpäivän jälkeen minua odotteli. Hetken aikaa sain siinä keinutella auringossa ja unohtaa työpäivän kiireet. Tää on ollut ehkä yksi parhaita mieheni hankintoja, vaikkei olekaan se aina haluamani Fatboyn riippukeinu. Enkä kyllä olisikaan valmis maksamaan lähes viittäsataa euroa riippukeinusta, olisitko sinä? Ja tämä Anttilasta ostettu riippukeinu on upeasti ajanut asiansa meidän perheessä, ja taitaa ollakin niin että minä olen riippukeinun ahkerin käyttäjä. Naapuriinkin oli ilmestynyt aika samannäköinen riippukeinu, riippukeinut rules! Onko siellä kanssani muita riippukeinujen ystäviä?  
 

Neidit halusivat tänään tälle kesälle ensimmäistä kertaa uimaan. Kyllä, uimaan ja järveen. Uintireissun matkalla nappasin muutamia ihania kesäisiä kuvia, joista tuli hyvä mieli ja hymy huulille.


Kiitos kannustuksistanne aiemmissa postauksissa niitä maksimekkoja kohtaan, voipa olla että tulenkin hankkineeksi sellaisen ellen parikin. Voisin aloittaa sen niistä "makkarankuori" trikoomekoista, katsotaan sitten miten ne mahtaa istua ja miltä ne näyttää päälläni. Esimerkiksi Vero Modan mallistossa näytti olevan ihan kivoja, ajattomia pitkiä trikoomekkoja. Ja toisaalta voisin harkita myöskin jotain kaunista, naisellista leveähelmaista ja sellaista liehuhelmaista maksimekkoa myös.

Tänään kaivelinkin kesähameita esille, eiköhän se kesä jo ihan virallisesti ole nyt alkanut ja voisin ajatella niitä hameita työpäivävaatteiksi. Samoin kuin tunikat ja lyhyet trikoomekot saavat täyttää vaatenaulakon tulevina työpäivinä. Nyt vielä esille sukkahousut ja legginsit, sekä kesäkenkiä inventoimaan. Ainakin nyt tuntuu siltä, että mustat perusavokkaat puuttuvat kenkäkaapista - ellei suutari saa vielä Vagabondin avokkaitani uudelleen henkiin. Ja kyllä ne nudet kesäkengät melkoisesti mielessäni myös pyörivät. Avokkaat ja ballerinat, ne ovat minun kesäkenkien suosikit. Millaiset kengät ovat sinun suosikkikesäkengät?


Ihossa tuntuu ensimmäiset auringonsäteet, ja vaikka olenkin tummaihoinen ja rusketun helposti - silti ihoni reagoi kesänalussa aurinkoihottumalla. Ihoani en helposti saa poltettua, ja iän myötä yritän olla varovaisempi auringossa. Lähimmäisen kokema melanooma jollain tavalla järisytti auringon haitoista. Toisaalta taas lääkityksestä johtuvien iho-oireiden vuoksi minullekin on suositeltavaa nauttia auringonsäteistä, joka tekee iholle hyvää. Varmaan kultainen keskitie, maltilla ja vähän kerralla? Vaikkakin kovin kauaa minä en osaakaan auringossa olla paikoillaan, vaan aina pitää puuhata jotain. Mites siellä, onko siellä auringonpalvojia?

5 kommenttia:

 1. Viis sataa. No en olis. Mieletöntä rahan tuhlausta. Itse haaveilen riippukeinusta mutta juurikin tuo alle viidenkympin hintainen olisi oikein sopiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy katsomassa Anttilasta /Kodin1. Jaanakin oli ostanut juuri ;)

   Poista
 2. Kyllä on jo niin kesän tunnelmia. Sun tunika ja riippukeinu sopii muuten hyvin yhteen väriensä puolesta.

  VastaaPoista
 3. Täältäpä se löytyi, se riippukeinu postaus! Sullaki on siis sellainen ja hyvässä käytössä, näemmä :) Kyllä siinä on kiva köllötella :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3