maanantai 18. toukokuuta 2015

Päivä Lintsillä.

Mikä mahtava sunnuntai! Vietimme eilisen Helsingissä, ja suunnitelmallisesti aloitimme sen Lintsillä eli Linnanmäellä. Keli oli aika mainio, vaikka turvauduinkin kevyttoppatakkiin - eikä se ollut välillä ollenkaan liikaa. Mutta auringossa oli melkoisen lämmintä jo, ja taisipa mieheni polttaa poskipäätkin tällä reissulla. Itse en tainnut kovinkaan monessa laitteessa käydä, jos laskin oikein, niin yhdessä.. Mutta sen sijaan neidit juoksivat laitteista toisiin, sekä samassakin laitteessa peräkkäin useamman kerran. Meidän kesäkausi on ainakin nyt virallisesti aloitettu. Onkos siellä muilla kesäsuunnitelmissa jotain huvipuistoreissua?
 Tää heppajuttu onkin aika nostalginen. Nimittäin kotoa löytyy omistakin lapsuuskuvista minä tuossa heppalaitteessa Linnanmäellä. Ja yksi lempilaitteistani se olikin. Sen minä itsekin muistan. Sinänsä aika jännä juttu, sillä muutoin en koskaan ole välittänyt hevosista taikka ollut mikään heppatyttö. Enemmänkin olen pelännyt hevosia. Kun taas jo lapsuudesta muistan joidenkin kaverien sekä siskoni olevan todellisia heppatyttöjä, ja itse mieluummin leikin kotona sisällä My Little Ponyilla. Silti edelleen tunnistan nenässäni sen "heppatallituoksun", samoin kuin mieheni - joka onkin erityisen allerginen nimenomaan hevosille. Ainakaan meidän talouden neideistä ei myöskään heppatyttöjä tule juuri tästä allergiasyystä. Mutta eihän kaikista meistä tytöistä heppatyttöjä tulekaan?


Vaikka arkiviikot istunkin autossa töiden merkeissä, niin silti tuo sunnuntai taittui mukavasti autoillen Helsinkiin ja takaisin. Koiraperheenä ei tällä kertaa yöreissua voinut harkita, koska ei ollut tälle viikonlopulle koiranhoitoapuakaan tiedossa. Paluumatkalla taisin ottaa kyllä pienet unetkin apukuskin paikalla.
 
Kävimme myöskin Citykäytävällä sijaitsevalla Behnfordsilla, jonne neidit kovasti olivat toivoneet pääsevänsä. Behnfordsilla on nettisivujen mukaan verkkokauppakin, ellei itse sinne paikanpäälle pääse. Mutta kaikkea ihania englantilaisia herkkuja kauppa olikin pullollaan, ja neidit olivat hakemassa Wonka Nerds- karkkeja. Nautimme Helsingin keskustassa herkulliset pizzat Stockan yhteydessä, jonka jälkeen palasimme autolle pakollisen Starbucks pysähdyksen kautta. Eikä Espaakaan vain ohitettu, vaan palasin autolle ruskean paperikassin kera.. Jaiks. Taas. Uup, I did it again.
 

2 kommenttia:

  1. Kyllä lintsi on kiva paikka,harmi, kun se on niin kaukana täältä pohjoisesta! Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3