sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Oranssia.

Oranssi löytö. Kerroinkin tehneeni eilen lauantaina blogikirppiksellä löydön, löysin nimittäin Draman oranssin silkkimekon. Mekossa oli vielä laputkin kiinni, enkä voinut jättää ostamatta tätä ihanuutta vaan päätin napata mukaani 15euron hintaan. Jos sinulle Draman mekot ei ole tuttuja, käy ihmeessä tutustumassa nettisivuihin. On siellä sivuilla meinaan verkkokauppakin, ja monta mekkoihanuutta mallistot- sivuilla. Itsellänikin löytyy ennestään kotoa kaksi Draman mekkoa, toinen oli sellaisenaan aivan täydellinen ja toiseen tehtiin hiukan korjausompeluita.
 
 

 
Tää mekko oli aika passeli minulle mittasuhteiltaan ja väriltään. Pientä fiksausta ompelijalla niin täyskymppi! Nimittäin, olkaimia tulisi vähän lyhentää ja ehkä hiukan antaa sivuista periksi. Vaikka toisaalta jos tässä saisi sporttisen innostuksen niin mekko istuisi varmasti vielä paremmin päälle sellaisenaan, ja korjaukset voisi jättää niihin olkaimiin. Mitä tykkäät tästä oranssista löydöstä?
 
Kotoa löytyy valmiiksi asusteita tämän oranssin mekon kaveriksi. Nimittäin meikkisalkustani löytyy täysin mätsäävä luomiväri, ja Clarinsin huulikiilto. Mekon kanssa voisin ajatella yhdistäväni kesäaikaan valkoiset kengät ja laukun, taikka miksei esimerkiksi syksyllä mustatkin istuisi. Korujen suhteen esimerkiksi valkoiset helmikorut sopisivat mielestäni hyvin. Helmikorut onkin jännä juttu, nimittäin olin aina ajatellut että hääpäivänäni haluaisin sujauttaa kaulaani helminauhan - ja mieheni oli hankkinut huomenlahjaksi upean Kalevalakorun helmikorun, mutta sain sen etuajassa jotten olisi hääpäiväksi helminauhaostoksille lähtenyt. Silti nyt jotenkin kaipaan myöskin sitä klassista helminauhaa, olenkohan vain tulossa vanhaksi?


Aurinkoisia päiviä toukokuun viimeiseen viikkoon!

2 kommenttia:

  1. Näyttää todella ihanalta. Näyttää myös siltä, että on just sun värisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Maiju! Siksipä tartuinkin tähän kun väri oli niin nappi :)

      Poista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3