lauantai 23. toukokuuta 2015

Mitäs tänään?

Lauantai. Suuntasimme heti kymmeneksi Jyväskylässä järjestettävään blogikirppikseen Veturitalleille. Siellä oli kivasti säpinää, muttei kuitenkaan jonoksi saakka kirppistelijöitä. Täällä olisi ollut itselläkin oiva tilaisuus laittaa tavaraa kiertoon, mutta enpä saanut aikaiseksi taikka saanut kaveria mukaan. Mahdoitko sinäkin pistäytyä tänään veturitalleilla?
 
Kuitenkin mukaani lähti secondhandina jotain blogikirppikseltä, tai no en tiedä voiko secondhandista puhua jos tuote oli aivan uusi ja laputkin oli vielä kiinni.. Nimittäin löysin yhden ehdottoman suosikkimerkin mekon, Draman mekon, joista olen kirjoittanut aiemminkin täällä ja täällä. Silkkimekko ja hinnaksi myyjä sanoi 15€. Ei ollenkaan huono löytö. Pitäisikö teille vilauttaa täällä millainen tämä silkkimekko mahtaa olla?
 

Jakku - Lindex, Holly&Whyte
Paita - Foverer21
Huivi - Marimekko
Housut - Laurie
Laukku - Louis Vuitton
Kengät - H&MPahoitteluni kuvien huonosta laadusta, kuvaajana juniori ja kuvien lopputulos on mitä on. Kirppistelyn jälkeen suuntasimme keskustaan muutamille hankinnoille, sielläkin oli kivasti ihmisiä liikenteessä sateisesta ilmasta huolimatta. Itse tykkään kovasti siitä kun Jyväskylä herää erityisesti kesäisin henkiin ja on erilaisia tapahtumia, ja ihmisiä liikenteessä. Parkkihallissa oli melkoisen upea seinä, jonka edessä piti napata pari kuvaa.Päädyimme myöskin suolaisille pannukakuille ja jälkkärikakkukahveille erääseen kahvilaan shoppailun päätteeksi, aika ihanaa ettei tarvinnutkaan heti rientää kotona keittiöön tekemään ruokaa. Pieniä luxushetkiä nämä minulle.  
Ulkona on melkoinen tuuli, tummia pilviä mutta silti tällä hetkellä aurinko paistaa. Taidankin nauttia hetken auringosta ja omasta ajasta, kun esikoinen on viikonlopun luisteluleirillä ja juniori parin tunnin verran kaverisynttäreillä. Eilen illalla tuli ajettua ruohokin, joten kyllä silmä lepää omassa pihassa ja leikatun ruohon tuoksussa.

Rentoa, aurinkoista viikonloppua 
teille blogini lukijat! <3

6 kommenttia:

  1. Mistä parkkihallista kuvat? Mulla olis yhteen projektiin kuvauspaikka hakusassa :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia! Kirppikset on kivoja. Laita vain kuva mekosta :)

    VastaaPoista
  3. Kirpparit on mun ehdoton suosikki juttu. Kuukausi sitten Oulussa oli suurkirppis ja tein sieltä aivan mielettömiä löytöjä, mm se valkoinen mekko ja lohenpunainen pusero jotka jo blogissakin ovat vilahtaneet.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista, piristit sillä päivääni.
Tervetuloa uudestaan! <3